[Vacatures] Key Agency zoekt een Manager Paid Advertising (medior/senior) vacatures

[Vacatures] Key Agency zoekt een Manager Paid Advertising (medior/senior)

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Manager Paid Advertising (medior/senior) 32-40 uur per week - Amsterdam

Jouw hart klopt online paid advertising. Je kent alle ins en outs en weet je collega’s en onze opdrachtgevers van het juiste advies te voorzien. Samen met hen streef je naar het beste resultaat. Is het het mediabudget van onze opdrachtgever bij jou in goede handen? Dan maken we heel graag kennis!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met 40 digitale specialisten onder één dak. Binnen ons team wordt hard gewerkt én gelachen.

Wat jij gaat doen?

We bieden je een baan met veel verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat de paid media-campagnes die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren, het gewenste resultaat opleveren. En natuurlijk het liefst een beetje meer. Dat betekent dat je adviseert over een optimale inzet van de advertising-budgetten, zorgt voor een slimme set-up van de campagnes en dagelijks de advertenties monitort en optimaliseert. Bovendien duik je voor de evaluatie van elke campagne de data in. Met jouw glasheldere inzichten en overzichtelijke rapportages maak je onze opdrachtgever steeds een beetje beter.

Waar wij naar op zoek zijn?

Een enthousiaste collega! Met de volgende kennis en ervaring in huis:

  • Je hebt 4-5 jaar ervaring op het gebied van campagnemanagement
  • Je hebt 4 – 5 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van campagnes in de Meta ads manager.
  • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende ad platforms: TikTok ads / LinkedIn ads / Snapchat ads / Indeed ads / Youtube ads
  • Ervaring met Google Search en DV360 is een pré
  • Je kan werken met Google Analytics (4)
  • Je begrijpt tagging – zelf kunnen hoeft niet, maar briefen van de specialisten en zelf kunnen testen, is wel handig

 


En herken je jezelf hierin?

  • Je bent analytisch – je begrijpt getallen en weet deze om te zetten in optimalisaties
  • Je bent zeer secuur
  • Je bent nieuwsgierig: je wilt graag up-to-date blijven van nieuwe ontwikkelingen
  • Je bent proactief en ondernemend


Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore en een Swap-fiets van de zaak. En niet onbelangrijk: onvergetelijke uitjes en borrels!

Is dit je op het lijf geschreven?

Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@keyagency.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Femke op 06 – 24 64 40 54.

www.keyagency.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.