[Vacatures] Key Agency zoekt een Online Advertising Specialist (junior)

[Vacatures] Key Agency zoekt een Online Advertising Specialist (junior)

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Online Advertising Specialist (junior) 32-40 uur per week - Amsterdam

Jij weet precies hoe de wondere wereld van de advertenties op Meta, TikTok, LinkedIn, Google Search (en misschien ook DV360) in elkaar zit. Of je hebt in ieder geval al wat ervaring opgedaan, maar staat te popelen om nog meer te leren over het gebruik van deze interessante advertising-platformen.

Wanneer jij echt schittert? Als je de vrijheid krijgt om je kennis en expertise te verkennen en toe te passen in de praktijk. Een goede rapportage schrijven? Een analyse op papier zetten? Kun jij! Jij weet precies hoe je dit moet aanpakken en haalt hier handige learnings uit. Je bent een nuchtere, betrouwbare en (vlijm)scherpe collega. We kunnen jou blij maken met het opzetten van een online campagne. Want van uitdagingen word jij écht enthousiast!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met meer dan 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een Online Advertising Specialist (junior) aan het team toevoegen.

Wat jij gaat doen

Als (junior) Online Advertising Specialist ben jij verantwoordelijk voor het verfijnen en verrijken van je advertising-kennis. Daarnaast ben jij dé persoon die de paid media-campagnes van onze opdrachtgevers inboekt, monitort en bijstuurt. En dat alles top je af met een fijne rapportage aan de klant. Elke kans die je kunt pakken, pak je om een campagne nog beter te laten presteren. Je duikt in de cijfers om op alle vragen van onze klanten een antwoord te kunnen geven. Daarnaast krijg jij de kans om alle bekende advertising-platformen écht onder de knie te krijgen. Wil jij je daarna specialiseren in een platform? Dat kan. Het stuur is all yours!

Wie wij zoeken

Heb jij deze kennis en ervaring in huis?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt 1-3 jaar ervaring op het gebied van campagnemanagement
  • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende advertising platforms: Meta Ads Manager, TikTok Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google - Search, Google Display, YouTube advertising, DV360
  • Heb je ervaring met Google Analytics, dan zien we dat als een pré
  • Je werkt zeer nauwkeurig en overzichtelijk
  • Je bent analytisch – je begrijpt getallen en weet deze om te zetten in optimalisaties

 

Check je alle boxes? Mooi! Solliciteer dan onderaan deze pagina, want wij maken heel graag kennis met je.

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en je krijgt een Swapfiets van de zaak. Tring!

Hebben we je interesse?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@keyagency.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar hello@keyagency.nl.

www.keyagency.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.