Marketing Report
[Vacatures] Key Agency zoekt een Social advertising specialist (medior/senior) vacatures

[Vacatures] Key Agency zoekt een Social advertising specialist (medior/senior)

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Social advertising specialist (medior/senior) 32-40 uur per week - Amsterdam

Adverteren op Meta, TikTok, LinkedIn of Snapchat? Jij kent alle ins en outs. Je weet precies hoe de ads managers werken en hoe je er voor klanten de beste resultaten uithaalt. Kunnen wij het mediabudget van onze opdrachtgever gerust in jouw handen leggen? Let’s meet!

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met 40 digitale specialisten onder één dak. Binnen ons team wordt hard gewerkt én gelachen.

Wat jij gaat doen

Op basis van de mediastrategie zet jij campagnes op voor onze opdrachtgevers. Je monitort ze nauwlettend en optimaliseert voor nog beter resultaat. Nauw contact met je collega’s van media, creatie en/of marketing is er altijd, om jullie campagnes en content goed op elkaar af te stemmen. Rapportages maak je zelf, en je neemt de opdrachtgever van tijd tot tijd mee in de resultaten. Met jouw duidelijke uitleg van campagneresultaten, begrijpt de opdrachtgever precies wat er in de campagnes gebeurt en welke resultaten er worden behaald. Daarnaast ben jij een echte specialist. Hebben je collega’s een vraag over social advertising? Dan help jij ze graag!

Mogelijkheden

Je start met social advertising. Maar misschien wil je je ook meer gaan bezighouden met andere kanalen zoals SEA, Display (DV360) of Digital Out of Home. Helemaal leuk, die mogelijkheid is er. Jij zit in de drivers seat van je eigen baan!

Wie wij zoeken

Heb je deze kennis en ervaring in huis?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt 4 - 5 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van campagnes in de Meta ads manager.
  • Je kent de ins en outs van zowel branding als performance campagnes
  • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende ad platforms: TikTok ads / LinkedIn ads / Snapchat ads / Indeed ads / Youtube ads
  • Je hebt kennis van Google Analytics (4)
  • Je begrijpt tagging - zelf kunnen hoeft niet, maar briefen van de specialisten en zelf kunnen testen, is wel handig


En herken je jezelf hierin?

  • Je bent analytisch - je begrijpt getallen en weet deze om te zetten in optimalisaties
  • Je bent zeer secuur
  • Je bent nieuwsgierig: je wilt graag up-to-date blijven van nieuwe ontwikkelingen
  • Je bent proactief en ondernemend


Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij Trainmore en een Swap-fiets van de zaak. En niet onbelangrijk: onvergetelijke uitjes en borrels!

Is dit je op het lijf geschreven?

Mooi. Laat ons niet langer in spanning en stuur je C.V. naar jiska@keyagency.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Femke op 06 - 24 64 40 54.

www.keyagency.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.