[Vacatures] Key Agency zoekt een UX Designer

[Vacatures] Key Agency zoekt een UX Designer

Key Agency is per direct op zoek naar een:

UX Designer

Jij weet precies hoe je digitale platformen kunt doorgronden, kunt als geen ander producten ontwerpen en hebt een aantal mooie projecten op je cv prijken – die je van schets tot proces hebt uitgevoerd. Met jouw (minimaal) 5 jaar ervaring als UX Designer op zak ben je zeer gefocust op kwaliteit. Je bent nieuwsgierig en meedenkend en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag, hiermee kun jij de eindgebruiker nog beter de beste waarde bieden.

Waar jij de meeste energie van krijgt? Wanneer je met jouw expertise en talent een reeks aan ontwerpoplossingen kunt verkennen. Jouw oog voor verbeteringen is scherper dan scherp, en je gaat een goede discussie over het bewaken van kwaliteit niet uit de weg.Daarbij hou je van een uitdaging en word je écht enthousiast als je projecten richting realisatie brengt.

Wat jij gaat doen

Als UX Designer ben jij de centrale schakel in je team en voor klanten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor creatieve oplossingen aan de UX/UI-kant. Jouw takenpakket? Je stroopt je mouwen op voor het vertalen van een strategie naar een user journey. Je bent in staat om gebruikersonderzoeken uit te voeren, user- en wireflows te ontwikkelen. Jij bent assertief in het voordragen en bedenken van ideeën die aansluiten op de briefing. Maar je hebt ook genoeg creatieve vrijheid om met eigen ideeën te komen, want een portie eigen inbreng, daar zijn we dol op. Kortom: jij haalt er alles uit wat er in zit voor de gebruiker.

Je bent gewend om samen met andere ontwerpers, developers en projectmanagers te werken in teamverband. Daarnaast werk je nauw samen met onze klanten, waardoor je in staat bent om hechte relaties op te bouwen. Met jouw communicatieve vaardigheden is helemaal niets mis, sterker nog, je bent hier behoorlijk goed in! Zo begeleid je de klant tijdens het ontwerpproces en het vereenvoudigen van de besluitvorming.

Wie wij zoeken

Heb jij deze kennis en ervaring in huis?

  • Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau of ervaring met research doen
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en presenteren (en vindt dit ook leuk!)
  • Je hebt minimaal 5+ jaar werkervaring als UX Designer op verschillende projecten, voor verschillende industrieën bij een digitaal bureau
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen zowel richting de klant als de gebruiker
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Je hebt ervaring met Design Systems
  • Je hebt ervaring met het gebruik van tools zoals Sketch of Figma
  • Je bent analytisch en doet niets zonder reden: elk ontwerpbesluit kun je onderbouwen
  • Je bent snel thuis in een nieuwe klantomgeving of in een nieuw domein

 

Check je alle boxes? Mooi! Solliciteer dan onderaan deze pagina, want wij maken heel graag kennis met je.

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met meer dan 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een UX Designer aan het team toevoegen.

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en je krijgt een Swapfiets van de zaak. Tring!

Hebben we je interesse?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en je portfolio naar jiska@keyagency.nl. Wij nemen snel contact met je op! U kunt ook een e-mail sturen naar hello@keyagency.nl.

www.keyagency.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.