Marketing Report
[Vacatures] Label A zoekt een Business Development Director vacatures

[Vacatures] Label A zoekt een Business Development Director

Label A is per direct op zoek naar een:

Development Director

Label A zoekt een business development director die in staat is om nieuwe klanten aan ons te binden, snel tot de kern te komen van de uitdagingen bij potentiële klanten, klantrelaties wil bouwen o.b.v. inhoud en zo écht waarde wil toevoegen.

Iemand die ondernemend is, altijd op zoek is naar kansen om deze vervolgens om te zetten in resultaat, affiniteit heeft met digitale maatwerk oplossingen én inhoudelijk-strategische relaties kan opbouwen met potentiële opdrachtgevers.

Je begrijpt de waarde van een gecombineerde marketing- en sales strategie die moet leiden tot een continue stroom aan leads. Jij weet als geen ander hoe je MQL’s omzet in SQL’s.

Je bouwt aan nieuwe proposities, draagt actief bij aan strategische doelstellingen. Je werkt nauw samen met onze strategy en digital teams en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat we de doelstellingen van onze klanten behalen.

Je hebt een can-do mentaliteit en daarmee een aanjager en inspiratiebron voor je collega’s.

Je bent inhoudelijk sterk, snapt digitale tools/producten en je bent geïnteresseerd en geëngageerd om de onderste steen boven te krijgen als het gaat om de te behalen doelstellingen en ambities van onze mogelijke opdrachtgevers. Samenwerken is belangrijk voor je. Niet alleen met je collega’s, maar ook met je opdrachtgevers. Het allerbeste werk wordt samen gemaakt.

Jouw specs

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt eerder met dit bijltje gehakt. Als business development manager of director bij een bureau.
  • Je netwerk is je grootste goed.
  • Je weet je te verplaatsen in de uitdagingen van opdrachtgevers en weet ze te prikkelen om verder te kijken dan een eerste prototype.
  • Je creëert inzicht in de behoeften van klanten & prospects en zet deze om in kansen.
  • Je wil je inzetten om betekenisvol werk te maken dat daadwerkelijke waarde toevoegt.
  • Je bent inhoudelijk gedreven én zakelijk sterk.
  • Je kunt leiden én samenwerken.
  • Als Label A zijn wij onderdeel van de ACE groep, jij begrijpt onze rol als tech agency en zoekt actief naar kansen binnen de groep voor zowel Label A als Ace.
  • Onze teams en klanten kunnen internationaal zijn dus het is van belang dat je ook makkelijk naar het Engels kunt switchen. 

 

Je identificeert je met onze core values; Be Eager, Strive for fulfillment, Look out for each other and, love what you do.

Label A is een digital product agency. Wij ontwikkelen digitale maatwerk oplossingen voor start-ups, scale-ups en corporates. Daarmee fungeren we als vliegwiel voor innovatie wanneer we new-to-the-world proposities vangen in een digitaal jasje of ondersteunen we organisaties in het upgraden van hun huidige digitale ecosysteem om het maximaal te benutten voor de customer experience, operational excellence of vergroten we de weerbaarheid door ze voor te sorteren op AI.

We pakken het geheel op van productontwikkeling. Wij geloven dat we het optimale resultaat krijgen als we betrokken zijn bij het product van A tot Z. Onze services beslaan dan ook strategie, interactie-ontwerp, interface development en de achterliggende architectuur.

Wij ontwikkelen digitale oplossingen die het hart raken, en het soms zelfs zijn, van de business van onze opdrachtgevers. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle digitale oplossingen te ontwikkelen die organisaties, merken en mensen verder brengen.

How we roll

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Ready to join?

Awesome! solliciteer hier en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 48 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?

Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

www.labela.nl
www.thisisace.nl

Lees ook:

Liz Zonneveld Peetoom Managing Director Content Icons

12-02-2024 | 17:11:15
Liz Zonneveld Peetoom is benoemd tot Managing Director van inflencer marketingbureau Content Icons. Zij neemt daarmee de rol over van Sara Rottenberg, oprichtster van Content Icons

Airborne organiseert audiolunch met Jeroen de Bakker

07-02-2024 | 09:45:00
Airborne organiseert woensdag 13 maart om 12:00 uur een Airborne Audio Lunch met als thema: Wat wij in 5 jaar leerden over podcasting

[Vacatures] Glasnost zoekt een Account Assistant

05-02-2024 | 08:09:00
Glasnost is per direct op zoek naar Account Assistant

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Strateeg

24-01-2024 | 09:12:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Strateeg

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.