[Vacatures] LINDA. zoekt Freelance Eindredacteuren

[Vacatures] LINDA. zoekt Freelance Eindredacteuren

LINDA. is per direct op zoek naar:

Freelance Eindredacteuren - Amsterdam

Voor LINDA.nl zoeken we ervaren en flexibele eindredacteuren die artikelen precies die invalshoek en toon meegeven die bij onze doelgroep passen

Op LINDA.nl brengen we de mooiste persoonlijke verhalen, leukste rubrieken en natuurlijk het belangrijkste nieuws voor alle vrouwen van Nederland.

Wat ga je doen?

 • Je redigeert artikelen en zorgt dat in al onze stukken de LINDA.-toon naar voren komt.
 • Je bewaakt mede de kwaliteit van de artikelen op de site.
 • Je bent beschikbaar voor in ieder geval 2 tot 3 diensten per week.
 • De diensten zijn flexibel, je werkt ook ’s avonds en in het weekend. De werktijden doordeweeks variëren van 8.00-16.30 uur, 9.00-17.30 uur en 13.30-22.00 uur, in het weekend werk je van van 11.00 tot 19.30 uur.
 • Je werkt zowel vanuit huis als op de redactie van LINDA. in Amsterdam.
 • Een assessment is onderdeel van de procedure.

 

Wie zoeken wij?

 • Je bent een journalist met meerdere jaren ervaring, liefst bij een website.
 • Je weet wat leeft bij onze doelgroep en waar die behoefte aan heeft.
 • Je bent een taalpurist.
 • Je volgt het nieuws op de voet.
 • Je verzint prikkelende koppen.
 • Je hebt ervaring met WordPress.
 • Je voelt aan wanneer een knipoog gepast is.
 • Je bent flexibel en kunt onder tijdsdruk werken.

 

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA.-merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken, wij streven juist naar diversiteit. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar hoe jouw drive en ervaring ons kan helpen met de verdere groei van het leukste merk van Nederland.

LINDA. biedt 

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn momenteel gevestigd in Naarden, maar verhuizen deze zomer naar Amsterdam. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Eindredacteur voor LINDA.nl? Solliciteer hier met je CV en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.