[Vacatures] LINDA. zoekt een Freelance Fragment Gemist-redacteur

[Vacatures] LINDA. zoekt een Freelance Fragment Gemist-redacteur

LINDA. is per direct op zoek naar een:

Freelance Fragment Gemist-redacteur Part-time · Naarden

Binge jij elke serie zodra 'ie uitkomt? Kun jij niet wachten op het nieuwe seizoen 'Married at First Sight'? En is het 'Humberto' wat jij als laatste kijkt voordat je gaat slapen? Dan is Fragment Gemist-redacteur bij LINDA.nl de perfecte freelance baan voor jou.

LINDA.nl is dé site voor je dagelijkse dosis nieuws, lifestyle en persoonlijke verhalen. Altijd met lef & liefde.

Fragment Gemist-redacteur

Op LINDA.nl brengen we de mooiste persoonlijke verhalen, leukste rubrieken en natuurlijk het belangrijkste nieuws voor alle vrouwen van Nederland. Aan jou de taak om te zorgen dat de lezers weten wat er speelt en dat ze mee kunnen praten over dat ene programma - ook al hebben ze het de avond ervoor niet gezien.

Als onze nieuwe freelance redacteur ben je onderdeel van het Fragment Gemist-team dat vooral online met elkaar communiceert. Samen met je leidinggevende maak je keuzes over de programma's die je gaat kijken.

Wat je nodig hebt, is een neus voor het nieuws dat je wilt én moet weten. Ook herken je direct een spraakmakend tv-moment waar we later nog vaak aan zullen terugdenken. Je kijkt actualiteitenrubrieken, maar gaat ook graag zitten voor Heel Holland Bakt, Expeditie Robinson en Kopen zonder Kijken.

Wie wij zoeken?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met Wordpress;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends op televisiegebied, Netflix, Videoland, Disney, NPO Plus en andere streamingdiensten
  • Je weet de juiste tone-of-voice te pakken en het verhaal in een LINDA.-saus te gieten;
  • Je weet precies het fragment uit een tv-programma te pikken waar iedereen het de volgende dag over heeft, of over zou moeten hebben;
  • Je hebt affiniteit LINDA. en haar doelgroep;
  • Je schrijft foutloos Nederlands;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar en kunt zowel in het weekend als doordeweeks een paar diensten werken;
  • Het gaat om gemiddeld 2-3 avonden per week.

 

LINDA.biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen en voldoende gratis parkeergelegenheid. In december verhuizen wij naar Amsterdam.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse socialmediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1 miljoen mensen.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te blijven.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als LINDA. zoekt freelance Fragment Gemist-redacteur? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier met je CV en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Campagne Primark met VROUW en LINDA.

25-04-2024 | 18:20:00
Ten behoeve van de viering van 15 jaar Primark in Nederland is in het kader van een campagne een samenwerking geraliseerd met LINDA. (Talpa Network) en VROUW (Mediahuis Nederland)

Jildou van der Bijl hoofdredacteur HEMA

19-12-2023 | 11:19:00
In die rol wordt zij verantwoordelijk voor storytelling: de ontwikkeling en optimalisatie van content voor de eigen HEMA-kanalen

Hilmar Mulder opnieuw aan kop in Tijdschriften50 2024, Helene van Santen springt naar nummer 2

08-12-2023 | 09:10:00
Hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder voert de Tijdschriften50 aan, de lijst met de meest invloedrijke personen uit de Nederlandse magazinewereld

[Vacatures] LINDA. zoekt een Junior Allround Grafisch Ontwerper

04-08-2023 | 10:29:00
LINDA. is per direct op zoek naar een Junior Allround Grafisch Ontwerper

[Interview] Anne Stokvis (N=5) over ABN AMRO-magazine over vrouwen en beleggen

26-07-2023 | 19:21:00
Bij de LINDA. van augustus is een magazine van ABN AMRO toegevoegd: Henriëtte. Het blad, ontwikkeld door N=5 voor ABN AMRO, is gebaseerd op de eerste vrouw die 100 jaar geleden voet op de Nederlandse beurs zette

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.