Marketing Report
[Vacatures] LINDA. zoekt een Junior Allround Grafisch Ontwerper vacatures

[Vacatures] LINDA. zoekt een Junior Allround Grafisch Ontwerper

LINDA. is per direct op zoek naar een:

Junior Allround Grafisch Ontwerper

Voor LINDA. zoeken we een veelzijdige Allround Junior Grafisch Ontwerper. Deze rol omvat het maken van zowel print als digitale uitingen. We zoeken iemand met liefde voor typografie. De functie is voor 3 dagen per week (24 uur).

Dit houdt de functie in

Als Allround Junior Grafisch Ontwerper werk je samen met ons vormgeefteam om visueel aantrekkelijke ontwerpen te creëren voor verschillende digitale platforms en marketingmateriaal.

Je switcht moeiteloos tussen digitaal en print en weet alle ins en outs van de Adobe programma’s als Indesign en After Effects.

Belangrijk vinden we dat je inzet toont en leergierig bent. Een teamplayer die fijn is in omgang. Je moet stressbestending zijn want met deze baan is er altijd wel een deadline in het vooruitzicht.

Taken

Als Junior Allround Vormgever ben je onderdeel van het vormgeefteam, deze maakt deel uit van de redactie binnen Mood For Magazines. Als Allround Junior Grafisch Ontwerper krijg je de kans om bij te dragen aan diverse projecten en je vaardigheden in zowel traditioneel als digitaal ontwerp uit te breiden.

Je taken zijn onder andere:

 • Creatieve digitale uitingen zoals video’s, banners, en social posts maken
 • Marketing uitingen ontwerpen voor print doeleinden, zoals pakketkaarten, uitnodigingen en abonneebrieven
 • Bestaande uitingen een nieuwe en frisse insteek geven
 • Planning bewaken van de werkzaamheden
 • Ondersteunen van het ontwerpteam bij grafische projecten
 • Logo’s maken voor series (commerciële samenwerkingen)
 • Advertorials opmaken
 • Meewerken aan LINDA.premium

 

Wie wij zoeken

Een zelfstandige en gestructureerde persoonlijkheid met een ondernemende, proactieve instelling. Je bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.

En:

 • Afgeronde opleiding in het graphic design umfeld.
 • Je moet anderen kunnen overtuigen en standpunten kunnen onderbouwen.
 • Ervaring met Adobe programma’s zoals Indesign. Photoshop en After Effects is vereist.
 • Enige ervaring met video’s editen.
 • Sterke organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail om nauwkeurigheid en consistentie in ontwerpresultaten te waarborgen.

 

LINDA. biedt 

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn momenteel gevestigd in Naarden, maar verhuizen deze winter naar Amsterdam. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1 miljoen mensen.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te blijven.

Stuur je cv, portfolio en eventuele relevante (digitale) ontwerpvoorbeelden mee met de aanvraag.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Junior Allround Grafisch Ontwerper? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier met je CV en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Jildou van der Bijl hoofdredacteur HEMA

19-12-2023 | 11:19:00
In die rol wordt zij verantwoordelijk voor storytelling: de ontwikkeling en optimalisatie van content voor de eigen HEMA-kanalen

Hilmar Mulder opnieuw aan kop in Tijdschriften50 2024, Helene van Santen springt naar nummer 2

08-12-2023 | 09:10:00
Hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder voert de Tijdschriften50 aan, de lijst met de meest invloedrijke personen uit de Nederlandse magazinewereld

[Vacatures] LINDA. zoekt een Freelance Fragment Gemist-redacteur

01-09-2023 | 09:57:00
LINDA. is per direct op zoek naar een Freelance Fragment Gemist-redacteur Part-time · Naarden

[Interview] Anne Stokvis (N=5) over ABN AMRO-magazine over vrouwen en beleggen

26-07-2023 | 19:21:00
Bij de LINDA. van augustus is een magazine van ABN AMRO toegevoegd: Henriëtte. Het blad, ontwikkeld door N=5 voor ABN AMRO, is gebaseerd op de eerste vrouw die 100 jaar geleden voet op de Nederlandse beurs zette

LINDA. trekt Tatum Dagelet aan als columniste

20-07-2023 | 16:35:00
Tatum Dagelet zal wekelijks online verslag doen van haar leven. De eerste column is inmiddels verschenen.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief