[Vacatures] LINDA. zoekt een Manager Customer Success

[Vacatures] LINDA. zoekt een Manager Customer Success

LINDA. is per direct op zoek naar een:

Manager Customer Success 

Voor LINDA., LINDA.loves en LINDA.meiden zoeken we een Manager Customer Success die onze gigantische fanschare aan ons kan binden. Niet alleen met de leukste producten, maar ook met de beste service.

Dit houdt de functie in

Als Manager Customer Success ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en lifetime value van nieuwe en bestaande klanten van Mood for Magazines. Je geeft leiding aan de klantenservice en beheert het abonnementensysteem.

Enerzijds manage je het beheer- en serviceproces en anderzijds bewaak je de omzetstroom vanuit abonnementen binnen de afdeling Product en Operations.

Belangrijk onderdeel is het ontwikkelen van een customer lifecycle strategie om de engagement, klanttevredenheid en retentie van abonnees te verhogen met behulp van relevante en gepersonaliseerde communicatie.

Taken

De Manager Customer Success geeft leiding aan een team van twee servicemedewerkers en de (externe) klantenservice en is onderdeel van de afdeling Product & Operations van Mood for Magazines. Samen met jouw team zorg je voor de volgende zaken:

 • Strategie voor de abonnee life cycle van digitale en print abonnementen, waarbij service én omzet beide van groot belang zijn.
 • Retentie en upsell plannen en campagnes uitvoeren.
 • Budgetmanagement en -forecasting.
 • Reporting en analyses.
 • Het beheerproces monitoren en optimaliseren.
 • Communicatieproces (commerciële en transactionele emailing) en klantenservice.
 • Onderhouden van het contact met externe partijen zoals klantenservice en onze fulfilmentpartners.

 

Wie wij zoeken

Een zelfstandige en gestructureerde persoonlijkheid met een ondernemende, proactieve instelling. Je bent communicatief sterk en besluitvaardig en hebt ervaring met leidinggeven. Je bekijkt het beheer en service vanuit de consument en gelooft in een 360 graden benadering. Je bent omzetgedreven en gebruikt daarvoor data ter ondersteuning. Verder ben je positief en benader je iedere uitdaging met een lach.

En:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Ten minste 7 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke, procesmatige werkomgeving.
 • Trackrecord op het gebied van retentie en performance marketing.
 • Ervaring met stakeholder-management. Je moet anderen kunnen overtuigen en standpunten kunnen onderbouwen.
 • Ervaring met abonnementen en/of procesmodellen.
 • Ervaring met Salesforce is een pré.
 • Ervaring met het aansturen van externe partijen.
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlandse en Engelse taal.

 

LINDA. biedt 

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn momenteel gevestigd in Naarden, maar verhuizen deze zomer naar Amsterdam. We organiseren regelmatig (digitale) kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1 miljoen mensen.

Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te blijven.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als LINDA. zoekt een ervaren subscription manager? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier met je CV en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.