[Vacatures] LVB zoekt een Content Director

[Vacatures] LVB zoekt een Content Director

LVB is per direct op zoek naar een:

Content Director

Een contentmaker en -strateeg, die zonder problemen een contentstrategie vertaalt naar een creatief concept.

Een eindverantwoordelijke voor onze grotere contentmarketingprojecten. Die zoeken we. Een content director die nadenkt over de rol van content in een marketingstrategie. En daar natuurlijk veel ervaring mee heeft. En wil werken voor A-merken als UWV, ABN AMRO, KPMG, Bol.com, PostNL, MKB Nederland en Vattenfall.

Wie zoeken we?

Een contentmaker en -strateeg, die zonder problemen een contentstrategie vertaalt naar een creatief concept. Je hebt ruime ervaring in het contentvak, zowel in concept als in uitvoering.

Als content director ben je voortdurend bezig met het maken van de vertaalslag van ‘abstracte’ strategie naar praktisch uitvoerbare content(formats). Je voert het projectteam aan, houd inhoudelijk de touwtjes in handen en stuurt, samen met een projectmanager, bij waar nodig. We zoeken iemand die op inhoud regie kan nemen en zonder moeite meerdere grote projecten cheft. Je bent voortdurend bezig om onze contentconcepten en formats door te ontwikkelen en te verbeteren. Je kunt snel en makkelijk creatieve, verrassende invalshoeken bedenken. Natuurlijk hoef je al dit werk niet alleen te doen. We hebben allemaal specialisten in huis op het gebied van video, social media en design. Jij bent in staat deze contentspecialisten de juiste dingen te laten doen. Of het nu om een videoformat, een magazine, een contentcampagne, social posts of een infographic gaat.

Je begrijpt dat content niet zonder marketing kan. Onze opdrachtgevers willen dat contentinspanningen onder aan de streep iets opleveren. Daarbij weet je de balans te vinden tussen wat merken willen vertellen en waar de behoefte ligt van hun doelgroep (zowel B2B als B2C).

Dit moet je kunnen/weten zijn:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring
  • Je hebt ervaring met het werken voor commerciële opdrachtgevers en met het werken aan meerdere projecten tegelijk.
  • Je hebt een duidelijke visie op content marketing.
  • Je volgt de laatste (content) marketing trends op de voet
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel.
  • Je kunt goed communiceren en adviseren.
  • Bureauervaring is een pré

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten. Daarom zijn we full-service én full-specialist.

LVB heeft 10 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us.

En sinds kort zijn daar nogal wat specialismes bijgekomen en snappen we het grote plaatje nóg beter. LVB heeft zich namelijk aangesloten bij end-to-end-agency iO. Vanuit Campus Utrecht biedt LVB (tot 2023 nog vanuit Amersfoort) onder de vlag van iO oplossingen voor alle denkbare communicatie- en digitale vraagstukken. Als iO zien we grote kansen om klanten te laten excelleren in de domeinen strategie, content en creatie, marketing en technologie.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En je doet vanzelfsprekend mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB en iO werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over LVB en iO of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Solliciteren of meer weten?

Stuur je cv en motivatie naar Patrick Severein, p.severein@lvb.nl. Vragen? Bel dan met Patrick: 033-4220080. Solliciteren kan tot 8 september 2022.

www.lvb.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.