[Vacatures] LVB zoekt een Creatieve Marketingcommunicatie-Adviseur

[Vacatures] LVB zoekt een Creatieve Marketingcommunicatie-Adviseur

LVB is per direct op zoek naar een:

Creatieve Marketingcommunicatie-Adviseur (32-40 UUR)

Zin om gave contentcampagnes te bedenken? Klanten te adviseren over uiteenlopende marketingcommunicatievraagstukken? Wil je werken voor merken als UWV, Bol.com, ABN AMRO, KPMG, PostNL, Kindertelefoon en Gemeente Den Haag? Join us!

We zoeken een adviseur met minimaal 3 jaar ervaring in marketingcommunicatie of contentmarketing aan klant- of bureauzijde. Wat we doen? Campagnes ontwikkelen, strategieën optuigen, content creëren én distribueren. Dat doen we voor bekende A-merken, maar ook voor (internationale) klanten in de gezondheidssector, farmacie en publieke sector. Voor onder andere MS Fonds, CliniClowns en de Kindertelefoon maken we non profit-werk.

Wat ga je doen?

Klanten adviseren van strategie tot uitvoering. Alle marketingcommunicatievraagstukken komen in ons werk voorbij. De belangrijkste is vaak: hoe komt mijn merk onder de aandacht bij de doelgroep? Je ontwikkelt de strategie of tactieken, het creatieve (campagne)idee, de opbouw van een campagne en adviseert over de mediamix en content. Als adviseur weet je wat de ultieme invulling is waarmee het grootste effect wordt bereikt. Naast advies voer je ook regie op de uitvoering.

Bij LVB geloven we in creativiteit én in inhoud. Dat vertaalt zich vaak in content, die we in house maken. Als adviseur creëer je geregeld ook zelf content, zoals social posts, blogs of andere copy. Dat doe je allemaal binnen een super enthousiast team van adviseurs. Maar, we zijn een bureau met 60 collega’s. Dus je werkt ook veel samen andere specialisten, zoals designers, contentcreators, videoproducers en strategen.

Wat verwachten wij én wat kun je van ons verwachten?

We vinden het vooral heel belangrijk dat je bij ons past. LVB is een club van ambitieuze en hardwerkende vakmensen en dat leidt tot veel prijswinnend werk. Maar niemand verbeeldt zich iets. We waarderen elkaars kennis en delen die graag. Als je het leuk vindt om te pionieren, geven we daarin graag de ruimte. Creatieve en vernieuwende ideeën zijn altijd welkom. Bij LVB kun je in grote vrijheid je werk verrichten – wat ook veel verantwoordelijkheid vraagt. Persoonlijke ontwikkeling en groeien in je vak vinden we extreem belangrijk en faciliteren dat dan ook graag.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan of je je herkent in deze skills:

  • Je hebt een marketingcommunicatie-achtergrond en -ervaring (3 jaar)
  • Je bent proactief en wilt graag voor klanten werken
  • Je schuwt de inhoud niet en hebt een brede interesse
  • Je hebt een commerciële antenne
  • Je weet je weg in (social)mediakanalen, waar je elke doelgroep weet te bereiken én aan weet te zetten tot actie
  • Je vindt het leuk om zelf content te creëren

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten. Daarom zijn we full-service én full-specialist.

Sinds kort heeft LVB heeft zich aangesloten bij end-to-end-agency iO. Aangesloten bij campus Utrecht biedt LVB (tot 2023 nog vanuit Amersfoort) onder de vlag van iO oplossingen voor alle denkbare communicatie- en digitale vraagstukken. Als iO zien we grote kansen om klanten te laten excelleren in de domeinen strategie, content en creatie, marketing en technologie.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En je doet vanzelfsprekend mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB en iO werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over LVB en iO of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 1 oktober naar Hubertien Huurman. Vragen? Mail of bel op 033-4220080.

www.lvb.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.