[Vacatures] LVB zoekt een Motion Graphic Designer

[Vacatures] LVB zoekt een Motion Graphic Designer

LVB is per direct op zoek naar een:

Motion Graphic Designer

Wij zoeken een ervaren motion graphic designer die samen met ons videoteam aan mooie producties wil werken voor klanten als ABN AMRO, UWV, De Kindertelefoon, Bol.com, Enexis, PostNL, NS, MS Fonds en Vattenfall.

Wie zoeken we?

Jij weet hoe je complexe verhalen op een begrijpbare manier visualiseert. Je vertaalt scripts naar mooie storyboards en zet deze vervolgens om tot dynamische animaties. Je hebt oog voor detail en snapt hoe je met audio animaties naar een hoger niveau tilt.

Naast dat je mooie animaties maakt, weet je ook goed je keuzes te onderbouwen. Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag samen met onze regisseurs en editors. Je bent geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van motion graphics en past graag nieuwe technieken toe.

Je bent gedisciplineerd, creatief en hebt een eigen stijl. We willen voor onze klanten het beste werk maken. En dat verwachten we ook van jou. Je bent ambitieus en wil je het beste uit jezelf halen. Daar krijg je hier alle ruimte en ondersteuning voor. Ook communiceer je goed, je weet helder te onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt.

Dit moet je kunnen/weten/zijn:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring met montage en videoproductie.
  • Adobe After Effects kent geen geheimen voor je.
  • Je snapt hoe audio en geluidseffecten een animatie naar een hoger niveau tillen.
  • Je snapt video en hebt een basiskennis van edit programma’s
  • Je hebt een duidelijke visie op design.
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel.
  • Je kunt goed communiceren en haalt energie uit het ‘sparren’ met je collega’s.

 

Wat doen we?

Marketing, content, en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. Eén van die teams is team video, waar jij komt te werken. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn.

Sinds kort maken wij onderdeel uit van iO Digital een blended agency. Vanuit verschillende expertises werken wij samen aan mooie projecten voor onze klanten vanaf onze gloednieuwe campus (lees: kantoor) in hartje Utrecht.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Bijvoorbeeld onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (32-40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak en binnen LVB. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken we ook tijd voor borrels en gezelligheid. Lees hier meer over LVB en iO of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteren kan tot 13 juni 2023. Stuur je cv, motivatie en voorbeeldwerk/portfolio naar Patrick Severein, p.severein@lvb.nl. Vragen? Ook die kun je stellen aan Patrick, via mail of bellen naar 033-4220080.

www.lvb.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.