Marketing Report
[Vacatures] Massarius zoekt een Account Executive

[Vacatures] Massarius zoekt een Account Executive

Massarius is per direct op zoek naar een:

Account Executive

Wil jij door middel van digitale campagnes, data en insights zorgen voor een optimale dienstverlening en klantbeleving? Ben jij Tech savvy en commercieel? Ben je toe aan een uitdagende en leerzame baan? Bij Massarius, het #1 Innovatief Advertising Agency volgens Adformatie Media Report, kan jij werken, leren en innoveren.

Over Massarius

Massarius is een publisher trading desk en maakt programmatic trading mogelijk voor middelgrote publishers. Wij zijn verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde verkoop van hun advertentieruimte. In totaal zijn er ruim 70 publishers bij het Massarius netwerk aangesloten, dit komt neer op zo’n 100 websites met 700 miljoen beschikbare impressies per maand op desktop, mobile en video. Een aantal voorbeelden van de publishers die Massarius mag vertegenwoordigen zijn: NH Nieuws, Nederland.FM, F1Maximaal, Ajax Showtime, AT5 en La Voz de Almería.

Sinds 2012 zijn we enorm hard gegroeid, beloond met vijf FD Gazellen Awards, twee FinancialTimes1000 listings, #1 waarderingen bij Emerce en Adformatie. In 2020 zijn wij van Startup gegroeid naar een internationale Scale-up met kantoren in Amsterdam en Madrid en +40 procent groei per jaar. Dit jaar starten we in UK en Griekenland. Een vrij ambitieus team dus!

Wil je meer achtergrondinformatie over wat Programmatic Advertising nu precies inhoudt? Lees dan dit artikel.

Jouw rol als Account Executive

In deze rol maak je deel uit van het demand team met als doel het zo goed mogelijk verkopen van de online advertentieruimtes van onze uitgevers. Je werkt nauw samen met de Account Director, Accountmanager en Business Analist om zo (bijna) alles voor klanten mogelijk te maken.

Een greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Je plant en boekt campagnes en deals van onze klanten in onze advertising systemen;
 • Om ervoor te zorgen dat we de hoogste performance halen houd je de data en insights goed in de gaten en je optimaliseert continue de campagnes;
 • Deadlines schrikken jou niet af, je bewaakt ze en werkt gestructureerd;
 • Samen met je collega's houd je ons klantenbestand up-to-date;
 • Wanneer je tijd over hebt, worden we blij van input voor marketing gerelateerde taken (denk bijvoorbeeld aan het opstellen van onze nieuwsbrief, social media posts en leuke acties of blogs op onze website); ook hier willen we continue innoveren;
 • Bezoeken van evenementen en netwerkborrels;
 • Je bent pro-actief en benadert mogelijke klanten gemakkelijk (denk aan mailen, bellen, social media, nieuwsbrieven etc.) met als doel om met ze samen te werken aan een optimale klantenrelatie.

 

Onze ideale Account Executive

 • Je hebt universitair werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en je bent tech savvy;
 • Je hebt een sterk gevoel voor commercie en affiniteit met digital advertising;
 • Je bent Nederlandstalig en kan in het Engels goed uit de voeten. Kennis van de Spaanse taal is zeer welkom!

 

Wat biedt Massarius jou?

Massarius biedt je een salaris passend bij jouw kennis en ervaring met uiteenlopende verantwoordelijkheden. De leercurve die jij doorloopt, wordt ondersteund door onze zeer ervaren professionals. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct, betrokken en resultaatgericht in een prachtige informele werkomgeving: De Jordaan.

Wil jij jouw talent met ons delen?

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Solliciteer hier.

www.massarius.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief