[Vacatures] Massarius zoekt een Digital AdOps Specialist

[Vacatures] Massarius zoekt een Digital AdOps Specialist

Massarius is per direct op zoek naar een:

Digital AdOps Specialist

Wil jij door middel van digitale campagnes, data en insights zorgen voor een optimale dienstverlening en klantbeleving? Ben jij Tech savvy en commercieel? Ben je toe aan een uitdagende en leerzame baan? Bij Massarius, het #1 Innovatief Advertising Agency volgens Adformatie Media Report, kan jij werken, leren en innoveren.

Over Massarius

Massarius is een publisher trading desk en maakt programmatic trading mogelijk voor middelgrote publishers. Wij zijn verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde verkoop van hun advertentieruimte. In totaal zijn er ruim 70 publishers bij het Massarius netwerk aangesloten, dit komt neer op zo’n 100 websites met 700 miljoen beschikbare impressies per maand op desktop, mobile en video. Een aantal voorbeelden van de publishers die Massarius mag vertegenwoordigen zijn: NH Nieuws, Nederland.FM, F1Maximaal, Ajax Showtime, AT5 en La Voz de Almería.

Sinds 2012 zijn we enorm hard gegroeid, beloond met vijf FD Gazellen Awards, twee FinancialTimes1000 listings, #1 waarderingen bij Emerce en Adformatie. In 2020 zijn wij van Startup gegroeid naar een internationale Scale-up met kantoren in Amsterdam en Madrid en +40 procent groei per jaar. Dit jaar starten we in UK en Griekenland. Een vrij ambitieus team dus!

Wil je meer achtergrondinformatie over wat Programmatic Advertising nu precies inhoudt? Lees dan dit artikel.

Jouw rol als Digital AdOps Specialist

In de rol van Digital AdOps Specialist maak je deel uit van het publishers team dat als doel heeft publishers zo goed mogelijk in de geautomatiseerde verkoop van advertentieruimte te faciliteren. Je werkt nauw samen met de Business Analisten en de Account Director en bent de spin in het web op het gebied van klantrelaties.

Jouw rol is om advertentietechnologieën nauwkeurig te implementeren en zorg te dragen dat de operatie goed loopt, waarbij je taken snel opvolgt en tot een goed einde brengt.

Jouw nieuwe uitdaging bestaat uit het verwerken van complexe traffic gerelateerde vragen van adverteerders en inzicht verschaffen in de performance van diverse online campagnes. Tevens zul je in een rol van relatiebeheerder optreden met als doel campagnes te beheren en uit te bouwen.

 • Maandagmorgen onderzoek je binnengekomen verzoeken, bugs en notificaties;
 • Je plant de rest van de week voor campagnes en projecten die live gezet moeten worden
 • Je maakt en analyseert klant rapportages;
 • Je communiceert met klanten en het team over taken en aanpassingen;
 • Je werkt met een aantal partners nauw samen en lost met hen samen problemen op;
 • Door middel van een interne training een specialisatie ontwikkelen in data driven campagnes.

 

Onze ideale Digital AdOps Specialist

 • Is servicegericht en laat geen losse eindjes bestaan;
 • Heeft hbo werk en denk niveau en beschikt over digital dna;
 • Heeft basiskennis van excel en goede rekenvaardigheden;
 • Heeft ervaring met html, wordpress, adobe, google analytics, doubleclick, adwords, adsense of advertentiesystemen;
 • Is woonachtig in amsterdam of omgeving.

 

Wat biedt Massarius jou?

Massarius biedt je een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring met ruime verantwoordelijkheden die we deels in overleg opstellen. Afhankelijk van je werkervaring en niveau bieden we je een passende leercurve. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct, betrokken en resultaatgericht in een prachtige informele werkomgeving: De Jordaan. 

Wil jij jouw talent met ons delen?

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Solliciteer hier.

www.massarius.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.