Marketing Report
[Vacatures] Massarius zoekt een Front-End Developer vacatures

[Vacatures] Massarius zoekt een Front-End Developer

Massarius is per direct op zoek naar een:

Front-End Developer 

Door de groei van Massarius zijn wij op zoek naar een analytische en leergierige JavaScript developer om onze advertentietechnologie stack (AdTech Stack) op te schalen met gebruik van Prebid.js. Bovendien zul je werken in hartje Amsterdam en gebruik maken van de nieuwste machine learning technieken.

Over Massarius

Massarius is een publisher trading desk en maakt programmatic trading mogelijk voor middelgrote publishers. Wij zijn verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde verkoop van hun advertentieruimte. In totaal zijn er ruim 70 publishers bij het Massarius netwerk aangesloten, dit komt neer op zo’n 100 websites met 700 miljoen beschikbare impressies per maand op desktop, mobile en video. Een aantal voorbeelden van de publishers die Massarius mag vertegenwoordigen zijn: NH Nieuws, Nederland.FM, F1Maximaal, Ajax Showtime, AT5 en La Voz de Almería.

Sinds 2012 zijn we enorm hard gegroeid, beloond met vijf FD Gazellen Awards, twee FinancialTimes1000 listings, #1 waarderingen bij Emerce en Adformatie. In 2020 zijn wij van Startup gegroeid naar een internationale Scale-up met kantoren in Amsterdam en Madrid en +40 procent groei per jaar. Dit jaar starten we in UK en Griekenland. Een vrij ambitieus team dus!

Wil je meer achtergrondinformatie over wat Programmatic Advertising nu precies inhoudt? Lees dan dit artikel.

Jouw rol als Front-End Developer 

Je begint de dag met het controleren of er bewakingswaarschuwingen zijn die jouw onmiddellijke aandacht nodig hebben. Daarnaast ben je actief betrokken bij een dagelijkse stand-up met teamleden. Je bied, indien nodig, hulp aan of vraagt of er hulp nodig is bij bepaalde onderwerpen. Je bespreekt functioneel de prestaties met het productteam of de klanten. Bovendien vertaal je de wensen in geschikte ad-tech oplossingen. Je ontwerpt de best mogelijke AdTech Stack voor nieuwe sites in het Massarius netwerk. Ook schakel je met de product manager over innovatieve projecten.

Je hebt een proactieve rol en je zal verantwoordelijk zijn voor:

  • Het onderhouden en optimaliseren van de AdTech web-infrastructuur;
  • Het verbeteren van de set-up voor de front-end.
  • Trouble shooting van bestaande sites en het traceren van bugs;
  • Ontwikkelen en combineren van op maat gemaakte features.

 

De eerste maanden zullen een sterke leercurve vergen, waarbij het team je helpt onboarden.

Onze ideale Front-End Developer

  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen en implementeren van IT-infrastructuur;
  • Kennis van basis JavaScript is een vereiste;
  • Daarnaast bekend met technieken als HTML, CSS, jQuery, PHP en Python
  • Je bent duidelijk in je communicatie;
  • Je bent accuraat;
  • Ervaring met prebid en Google Tag is een pre.

 

 Wat biedt Massarius jou?

Massarius biedt je een goed  salaris en ruime verantwoordelijkheden die we deels in overleg opstellen. Afhankelijk van je werkervaring en niveau bieden we je een passende leercurve. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct, betrokken en resultaatgericht in een prachtige informele werkomgeving: De Jordaan. 

Wil jij jouw talent met ons delen?

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Solliciteer hier.

www.massarius.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief