Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Manners

Schrijf jij graag voor een miljoenenpubliek over de mooie dingen in het leven? Heb je ook nog eens een brede interesse en een scherpe pen? Let dan even op. Het grootste online mannenlifestyleplatform van Nederland is op zoek naar een ervaren redacteur.

Wat ga je doen als Redacteur Manners

Voor Manners.nl zijn we op zoek naar een online redacteur die vol ideeën zit, verantwoordelijkheid durft te nemen en uitblinkt in de Nederlandse taal. Als redacteur schrijf je zelf artikelen, stuur je freelancers aan en denk je actief mee over de inhoudelijke strategie en toekomstvisie. Zo heb je bijvoorbeeld ideeën voor podcasts en als je weet hoe je een goede social video in elkaar zet, is dat een pre.

Manners is een mannenlifestyleblog, maar dan zonder Instagram-babes en spierbundels. We maken unieke verhalen binnen de pijlers Geld & Carrière, Films & Series, Auto’s, Gezondheid en Stijl. Dat allemaal met een nuchtere insteek en onderbouwd met onderzoek en bronnen, die we persoonlijk benaderen.

Daarbij richten we ons niet op één bepaald type man; ieder artikel moet interessant zijn voor de hele voetbalkleedkamer. In deze unieke contentmix, ga jij een grote rol spelen.

Wat wij graag in huis willen halen

Jij bent een redacteur die goed aanvoelt wat pakkende content is. Opvallend nieuws, trends, interviews, lijstjes, (foto)reportages; alles komt voorbij op Manners. Wij denken dat een aantal jaar relevante werkervaring jou gaat helpen succesvol te zijn in deze rol, maar uiteindelijk draait het om talent.

Daarnaast heb jij ervaring met SEO en Analytics. Jij snapt het online spelletje en analyseert op basis van data welke content wel en niet werkt. Natuurlijk ben je creatief, communicatief vaardig en schrijf je foutloos Nederlands. Kennis van podcast maken en social-video skills zijn mooi meegenomen. Je weet waar onze doelgroep naar op zoek is en je kunt je schrijfstijl gemakkelijk aanpassen.

Dit hebben wij voor jou in huis    

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.   

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2785 en €3732 op basis van een 40-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken.

Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker.

Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.   

Kom binnen!     

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Businesspartner. Of stuur een e-mail, net wat jou uitkomt.     

Interesse?

www.mediahuis.nl 

Also read :

Audiohuis lanceert podcastreeks Vroeger vs Nu met comedian Fleur Overgaag

29-02-2024 | 17:53:00
Op maandag 4 maart lanceren Audiohuis en Fleur Overgaag de podcastserie Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag. Daarin neemt Fleur Overgaag luistereaars samen met haar gasten mee op een tijdreis in de wereld van opgroeien

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar: Business Development Manager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Concepter & Designer

28-02-2024 | 10:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Concepter & Designer-Fulltime/Parttime

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.