[Vacatures] Mediahuis NRC zoekt een Manager leren & ontwikkelen

[Vacatures] Mediahuis NRC zoekt een Manager leren & ontwikkelen

Mediahuis NRC is per direct op zoek naar een:

Manager leren & ontwikkelen-parttime (vanaf 24 uur) Rokin, Amsterdam

Mediahuis NRC bevindt zich volop in een digitale transformatie. Als manager leren & ontwikkelen speel je een belangrijke rol in deze transitie. Op dit moment zijn er leerinitiatieven op het gebied van vakmanschap die in de NRC Academie worden aangeboden. We zoeken een collega die dit aanbod kan verbreden en professionaliseren, waardoor je actief bijdraagt aan de ontwikkeling van onze mensen.

Als manager leren & ontwikkelen zorg je dat het opleidingsaanbod aansluit bij de (nieuwe) essentiële vaardigheden die onze medewerkers nodig hebben om de digitale transformatie succesvol te laten verlopen. Je bent een professional die vanuit een visie actief bijdraagt aan een ontwikkelgerichte organisatie en de organisatie kan helpen in de verdere professionalisering op dit gebied.

Dit ga je doen

Als manager leren & ontwikkelen werk je nauw samen met de hr-directeur en de hr-business partners om een goed doordachte leer- en ontwikkelstrategie neer te zetten. Je zorgt ervoor dat de kennis en vaardigheden van onze mensen zich ontwikkelen in lijn met de strategie en ambities van Mediahuis NRC. Je voelt de organisatie moeiteloos aan en bent in staat om de leerbehoeften van zowel de redactie als het uitgeverijbedrijf in kaart te brengen.

Deze leerbehoeften en de inzichten uit data zal je omzetten in een krachtig opleidingsprogramma dat varieert van technische skills tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Data helpen je ook om de effectiviteit van het trainingsaanbod continu te evalueren en te optimaliseren. Je bewaakt de uitvoerbaarheid en realisatie van het aanbod van de NRC Academie ten aanzien van kwaliteit, planning en budget.

Je houdt jezelf goed geïnformeerd over ontwikkelingen op het gebied van leren, en brengt hiermee nieuwe inzichten in om het leeraanbod toekomstbestendig te houden.

Je rapporteert aan Désirée Smael, hr-directeur. Als onderdeel van ons P&O-team (6 personen) werk je nauw samen met de collega die de praktische zaken rondom de NRC Academie en andere ontwikkelinitiatieven oppakt. Ook zul je samenwerken met de leer- & ontwikkelexperts binnen de brede Mediahuis-organisatie. Het is een veelzijdige rol, waarbij je de samenwerking opzoekt binnen de hele organisatie.

Dit neem je mee

 • Je bent afgestudeerd in een relevant vakgebied op minimaal hbo-niveau met ongeveer 5 jaar werkervaring;
 • Je bent geïnteresseerd in het nieuws en op de hoogte van de actualiteit;
 • Je hebt een scherpe visie en bent in staat deze te vertalen naar concrete plannen;
 • Je neemt graag initiatief, bent leergierig en hebt oog voor detail;
 • Je kunt goed samenwerken en weet verbinding met het team en de belangrijkste stakeholders te creëren.

NRC vindt het belangrijk dat mensen met diverse achtergronden en ervaringen onderdeel zijn van de organisatie. Ook als je niet aan alle functie-eisen denkt te voldoen, nodigen we je toch uit te reageren.

Dit hebben we voor jou in huis

Buiten dat de basiszaken prima geregeld zijn krijg je een leuke baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol in te vullen. Tegelijkertijd sta je er niet alleen voor en heb je voldoende mensen om je heen om mee te sparren. Je werkt op een inspirerende plek in het hart van Amsterdam op het Rokin met op de 6e etage een dakterras met uitzicht over de stad en je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

 • Een salaris van € 4.000,- tot € 6.500,-.
 • Een autonome rol, waarbij je de organisatie kan helpen om klaar te zijn voor de toekomst.
 • Slimme en enthousiaste collega’s om mee samen te werken en van te leren. Je zult veel samenwerken met directe P&O collega’s, maar ook met o.a. de hoofdredactie, journalisten, marketeers, developers en designers.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, binnen en buiten de eigen NRC Academie.
 • Ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen.
 • Persoonlijk keuze budget (10 procent van het bruto salaris, inclusief vakantiegeld) om bijvoorbeeld extra verlof bij te kopen.
 • Een NS Businesscard (die ook privé kan worden gebruikt), laptop en een mobiele telefoon.
 • Een winstdelingsreling maakt onderdeel uit van de voorwaarden, waarbij de hoogte afhankelijk is van het bedrijfsresultaat.
 • Onbeperkte (digitale) toegang tot NRC.nl.

Mediahuis NRC

Je komt te werken bij één van de mooiste mediabedrijven van Nederland: Mediahuis NRC. De uitgever van NRC, nrc.nl en NRC Audio, met meer dan 200 journalisten, een rijke historie, sterke passie en gedrevenheid in het hartje van Amsterdam. Meer dan 80 procent van de inkomsten van NRC komt van de ruim 300.000 abonnees. Het merendeel heeft een digitaal abonnement, vaak in combinatie met de weekendkrant. NRC is een dynamisch mediabedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. NRC is onderdeel van Mediahuis.

Contactgegevens

Bij interesse kun je solliciteren door een motivatiebrief en cv te sturen hier.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Désirée Smael, d.smael@nrc.nl, hr-directeur.

www.nrc.nl

www.mediahuisnrc.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] NRC zoekt een Technisch Webanalist

04-04-2024 | 08:49:00
NRC is per direct op zoek naar een Technisch Webanalist - 32 tot 40 uur. Rokin, Amsterdam

[Vacatures] NRC zoekt een medewerker design (freelance)

27-03-2024 | 10:03:00
NRC is per direct op zoek naar een Medewerker design (freelance)

[Vacatures] NRC zoekt een UX-designer

27-03-2024 | 09:26:00
NRC is per direct op zoek naar een UX-designer – 32-40 uur. Rokin, Amsterdam

[Vacatures] Mediahuis NRC zoekt een Manager Team Data

20-03-2024 | 07:31:00
Mediahuis NRC is per direct op zoek naar een Manager Team Data (32-40 uur)

[Vacatures] NRC zoekt een Fotoredacteur (freelance)

06-03-2024 | 10:02:00
NRC is per direct op zoek naar een Fotoredacteur (freelance)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.