Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager B2B vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager B2B

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Accountmanager B2B -Fulltime

Ben jij de media-adviseur die de taal van de ondernemer spreekt en die in de regio Noord- en Midden-Limburg de zakelijke markt weet samen te brengen met ons platform Ondernemen in Limburg? Het salesteam van Mediahuis Limburg is op zoek een accountmanager B2B.

Dit ga je doen

Van onze ambitie maken we geen geheim bij Mediahuis Limburg: onze leidende commerciële positie verder uitbouwen. Dat geldt ook voor Ondernemen in Limburg, het toonaangevende cross-mediale platform voor de ondernemers in onze provincie. Ondernemen in Limburg kent een breed portfolio, zowel online als offline. Andere merken van Mediahuis Limburg zijn De Limburger, VIA, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg.

Op de afdeling Sales van Mediahuis Limburg werken 30 collega’s. Voor Ondernemen in Limburg ga je samen met je collega aan de slag. Je hebt korte lijnen met de teams van de merken De Limburger, VIA, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg en wordt ondersteund door digital campaign specialisten.

Met jouw professionele sales-ervaring en kennis van de markt ga je aan de slag in de regio Noord- en Midden-Limburg. Je bent gesprekspartner en adviseur, en weet bestaande en nieuwe klanten enthousiast te maken voor de vele commerciële mogelijkheden van Ondernemen in Limburg. Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarom steek je veel tijd en energie in het uitbouwen van je netwerk. Met als resultaat uiteraard de verkoop van mooie advertenties en advertorials – online en print – in Ondernemen in Limburg.

Dit neem je mee

Om een succesvolle gesprekspartner en verkoper te kunnen zijn en op een adequate manier verschillende sales- en marketingvraagstukken te kunnen oppakken, beschik je over een HBO werk- en denkniveau en over de nodige sales-ervaring. Je wordt blij van overtuigend adviseren en hebt ervaring om voor ondernemers het beste uit hun zakelijke communicatie te halen. Je bent een doorzetter, neemt graag initiatief en bent op veel op pad, ook buiten kantooruren. Zo bezoek je met grote regelmaat netwerkbijeenkomsten in je werkgebied.

Dit hebben we voor jour in huis

Een baan bij een toonaangevend mediabedrijf, met veel creatieve inbreng als accountmanager en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden je een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring (€ 3.100 – € 4.100 op basis van 36 uur). Daar bovenop ontvang je een eindejaarsuitkering van 5 procent en krijg je een persoonlijk keuzebudget van 12 procent. Een goede pensioenregeling en een eigen opleidingsbudget maken het arbeidsvoorwaardenpakket compleet. Tenslotte hebben we een kantoor in Maastricht en Blerick en faciliteren we thuiswerken. Uiteraard zorgen we voor een prettige on-boarding in je nieuwe werkomgeving.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

04-04-2024 | 09:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur -Parttime

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief