Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager Inside Sales vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager Inside Sales

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Accountmanager Inside Sales

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons worden adverteerders gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies hebben we echt veel in huis. Ben jij klaar om jouw commerciële drive los te laten op het steeds veranderende medialandschap? Kom dan binnen want wij zoeken een accountmanager! 

Wat je gaat doen als Account manager?

Als Account manager ben je de fundering onder de (commerciële) successen van onze adverteerders. Uit de verschillende telefonische gesprekken weet jij de zakelijke doelen van onze klanten op tafel te krijgen om daar vervolgens vanuit onze brede portfolio een oplossing voor te bedenken, consultative selling dus. 

Voldoening haal je dagelijks uit contact met onze klanten, succesvol adviseren en het opbouwen van duurzame zakelijke relaties. Om samen met onze adverteerders succesvol te worden en te blijven, kijk je namelijk verder dan onze eigen voordeur en het platte bereik. Daarbij werk je op regelmatige basis samen met collega’s van de afdelingen Field Sales en Digital & Agencies. Omdat we onder ons dak alleen samen succesvol kunnen zijn, deel je jouw inzichten continu met iedereen die dat wil horen en zit je dagelijks bovenop het laatste nieuws, dankzij het team KPI dashboard in Power BI. 

Wat wij in huis willen halen 

is een account manager binnendienst met enige ervaring in een commerciële functie of ervaring met veel klantcontact. Allerbelangrijkste is dat jij deze ervaring graag verder uit wil breiden binnen Mediahuis Nederland. Verder ben je communicatief ijzersterk, zowel in woord als geschrift en hebt een onstuitbare wil om te slagen. Kansen weet je handig concreet te maken. Samenwerken kan je als de beste en dankzij jouw agile mindset kun je snel nieuw effectief gedrag ontwikkelen. Ervaring met telefonische acquisitie is zeker een pre. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft. 

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 2582 en maximaal € 3332 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, is een bonus regeling die kan oplopen tot maximaal 30% van je jaarsalaris (!) van toepassing. Daarnaast krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl

Lees ook:

Audiohuis lanceert podcastreeks Vroeger vs Nu met comedian Fleur Overgaag

29-02-2024 | 17:53:00
Op maandag 4 maart lanceren Audiohuis en Fleur Overgaag de podcastserie Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag. Daarin neemt Fleur Overgaag luistereaars samen met haar gasten mee op een tijdreis in de wereld van opgroeien

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar: Business Development Manager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Concepter & Designer

28-02-2024 | 10:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Concepter & Designer-Fulltime/Parttime

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.