[Vacatures] Mediahuis zoekt een Administratief medewerker distributie

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Administratief medewerker distributie

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Administratief medewerker distributie

In veel huishoudens valt dagelijks de ochtendkrant op de mat. Mediahuis Distributie is verantwoordelijk voor de bezorging van dagbladen in haar verspreidingsgebied. In het verspreidingsgebied van Mediahuis Distributie worden alle kranten verspreid; ook die van andere uitgevers. Verzekeren dat onze lezers de krant op tijd bezorgd krijgen is een proces waarin planning en voorbereiding een sleutelrol spelen.

Het team van distributievoorbereiding stelt de bezorgplannen op voor alle verschillende titels en edities die Mediahuis Nederland dagelijks uitbrengt. Daarnaast wordt met collega-uitgevers dagelijks geschakeld over de krant van morgen. Hoeveel pagina’s heeft de krant van morgen en hoeveel kranten zitten er morgen in een pak kranten? De samenstelling is elke dag verschillend en moet op een zo efficiënt mogelijk manier worden ingericht. Distributievoorbereiding zorgt ervoor dat de krant en eventuele bijlagen bezorgd kunnen worden.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker distributievoorbereiding ben jij een enthousiaste en gedreven allround medewerker in een team van 4 personen. Plannen maken en systemisch werken is jouw tweede natuur en jij vindt het plezierig wanneer alles volgens plan gaat. Om succesvol te zijn in deze rol heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden en heb je kennis van logistieke processen. Als persoon ben jij stressbestendig, systematisch, secuur en jij weet van aanpakken. Ons team heeft versterking nodig in verband met uitbreiding van ons werkpakket.

Jouw belangrijkste administratieve taken en verantwoordelijkheden zijn;

  • plannen van distributielogistiek;
  • voorbereiding en draaien van distributieruns;
  • verwerken abonneeveranderingen en oplossen uitval;
  • Invoeren en verwerken van bijlagen;
  • contacten met uitgevers over specificaties van de kranten.

 

Wie ben jij?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die stressbestendig zijn en altijd in oplossingen denken. Wij denken dat aantoonbare relevante werkervaring in bijvoorbeeld de administratie of logistiek je daarbij gaat helpen. Daarnaast heb je Mbo werk- en denkniveau, kun je nauwkeurig en secuur werken, ben je stressbestendig en oplossingsgericht. Uiteraard denk je continu in optimalisatie en houdt je de kosten nauwlettend in de gaten.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 2518,96 en maximaal € 3251,23 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.