Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Administratief Specialist Krantenbezorging vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Administratief Specialist Krantenbezorging

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Administratief Specialist Krantenbezorging

In veel huishoudens valt dagelijks de ochtendkracht op de mat. Om onze lezers zes dagen per week blij te kunnen maken met de papieren krant moeten wij ons verzekeren van grafische en logistieke uitmuntendheid welke we onlosmakelijk verbinden aan respect voor de natuur.

Onze afdeling distributie is daarbij de motor. Eentje in de zesde versnelling. In nauwe samenwerking met onze drukkerij en netwerk van partners, depothouders en bezorgers. Om onze ambities en bezorgplannen elke dag weer te realiseren staan onze deuren momenteel wagenwijd open voor een Administratief Specialist Krantenbezorging om onze uitdagingen te verslaan en doelen te bereiken.

Wat ga je doen als Administratief Specialist Krantenbezorging?

Als onderdeel van het team distributievoorbereiding stel je dagelijks de bezorgplannen op voor alle verschillende titels en edities die we 6 dagen per week uitbrengen. Met collega uitgevers schakel je dagelijks over de krant van morgen. Hoeveel pagina’s heeft die? Zijn er bijlagen? En uit hoeveel kranten bestaat morgen een pak? Die samenstelling is namelijk elke dag anders en van invloed op de operationele werkzaamheden.

Samen met jouw 3 collega’s ben je verantwoordelijk voor het succesvol vertalen van uitdagingen naar oplossingen. Naast deze dagdagelijkse werkzaamheden denk je ook actief mee over de inrichting van optimalisaties die het proces richting de brievenbus laat verbeteren.

En verder;

  • Beheer je de administratie van onze krantenbezorging.
  • Verwerk je mutaties in ons systeem.
  • Monitor je prestaties en rapporteer je eventuele afwijkingen.

 

Wie wij in huis willen halen

Is een Pietje Precies, of Nadia Nauwkeurig. Iemand die dankzij enige jaren werkervaring op administratief vlak weet hoe het is om aan de bron te staan van grote hoeveelheden data. Als Excel Wizard weet je ons te betoveren met jouw oplossingen. Je bent accuraat, scherp, werkt nooit als een natte krant, gaat door tot het werk klopt als een (brieven)bus en staat stevig in je schoenen.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 2518,96 en maximaal € 3251,23 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-12459239) of app met Roy, onze HR Expert Mobiliteit. Of stuur een e-mail,  of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief