[Vacatures] Mediahuis zoekt een Advertising Technology Specialist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Advertising Technology Specialist

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Advertising Technology Specialist

Wordt jij de drijvende kracht achter advertentie gerelateerde projecten en implementaties van nieuwe digitale tools en systemen als onze nieuwe Advertising Technology Specialist? Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons word je gezien, laat dat maar over aan ons Adtech team waar een team van digital advertising specialisten nu de deuren open zet om een nieuwe collega te kunnen verwelkomen.

Wat ga je doen als Advertising Technology Specialist

Als Advertising Technology Specialist ben jij de expert die wij zoeken om samen met je collega’s in het Adtech team de digitale advertisingstack van Mediahuis Nederland te beheren en door te ontwikkelen. Met jouw kennis en ervaring in display, mobile, apps, video en data zorg je ervoor dat onze advertisingstrategie op rolletjes loopt.

Als onderdeel van ons team neem je deel aan advertentiegerelateerde projecten zoals implementaties van nieuwe SSP’s, websites, apps, en API-koppelingen. Je bent de persoon die er constant voor zorgt dat alles wat met digital advertising te maken heeft wordt verbeterd, uitgebreid en onderhouden. Het troubleshooten en oplossen van adtechgerelateerde issues is hier ook een belangrijk onderdeel van. Je werkt nauw samen met interne en externe belanghebbenden, zoals jouw (internationale) collega's van development, campaign management, sales, nieuwsredacties, maar ook met alle adtech vendors waar Mediahuis mee werkt. We bieden je in deze rol de mogelijkheid om je expertise te vergroten binnen het doelgebied van Adops en digital advertising in brede zin.

Wat wij in huis willen halen is

een collega die naast een trackrecord op het gebied van digital advertising en technologie (denk aan systemen als adserver, ssp, dsp en dmp) ook echt passie heeft voor technologie. Om goed in het team te passen is het daarnaast belangrijk dat je een professionele zelf-starter mentaliteit hebt en dat je het nemen van verantwoordelijkheid omarmt. Tot slot vind je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt want groeien doen we hier samen.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.241,18 - € 4.680,56 op basis van 40 uur per week, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat je in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.