Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever Cultuur en Media De Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever Cultuur en Media De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Algemeen verslaggever Cultuur en Media De Telegraaf

Weet jij alles over kunst en cultuur? Dan ben jij onze nieuwe Algemeen verslaggever Cultuur en MediaBinnen de deelredactie Cultuur en Media van de Telegraaf bevind je je in het hart van de Nederlandse Entertainmentwereld. Diversiteitsdogma’s in de kunstwereld, ambitieuze musicalmakers die Soldaat van Oranje achterna willen en controverse over snel opgekochte kaartjes voor het nieuwe programma van Jochem Myjer, je zit er bovenop. Zo brengen we onze lezers razendsnel op de hoogte van het nieuws, maar geven ook duiding aan de ontwikkelingen. Dat doen we via alle ons beschikbare platformen: de krant, online en Telegraaf tv. Onze redactie bestaat uit negen creatieve en nieuwsgierige journalisten en redacteuren. Ter uitbreiding van dit team zoeken wij een verslaggever die het nieuws op het gebied van RTV, cultuur, muziek en film prikkelend naar buiten brengt. Je doet verslaglegging van journalistiek zeer actuele uiteenlopende (inter)nationale gebeurtenissen en ontwikkelingen.

Wat ga je doen als Verslaggever Cultuur en Media

  • het proactief verzamelen van informatie, inventariseren en het volgen van relevante ontwikkelingen;
  • het vanuit expertise en ervaring wegen van informatie en bronnen en dit verwerken in een gezichtsbepalend, spraakmakend en verrassend nieuwsverhaal of achtergrondverhaal;
  • het verrichten van eindredactionele werkzaamheden op (eigen) artikelen;
  • je weet snel te schakelen tussen onderwerpen en nieuwstempo’s wanneer de dag daarom vraagt;
  • De andere eisen van de onlinejournalistiek ken je en je schrikt er niet voor terug om voor een camera te vertellen van het laatste nieuws mocht dat gevraagd worden.

 

Wat wij in huis willen halen is

Een  journalist die breed geïnteresseerd is en daarmee ook breed inzetbaar. Je kunt je inleven in diverse doelgroepen met een scherp oog voor de belangstelling van de gemiddelde lezer. Gedurende de dag publiceer je digitaal artikelen en content die je vervolgens uitbouwt, online en in print. Je onderhoudt een voor jouw functie relevant netwerk waardoor je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen op het gebied van Entertainment. Je bedient verschillende digitale platforms en produceert beeld (stil en bewegend). Daarnaast lever je ook artikelen aan de binnenlandsectie.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.534,51 en €5.527,92 (conform Schaal - van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf) op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief