Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever De Gooi- en Eemlander vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever De Gooi- en Eemlander

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Algemeen verslaggever De Gooi- en Eemlander

De redactie van De Gooi- en Eemlander is op zoek naar algemeen verslaggever die de redactie wil komen versterken. Het gaat om een vast dienstverband van vier of vijf dagen in de week.

Wie zijn wij?

De Gooi- en Eemlander is een van de regionale dagbladen van Mediahuis en de redactie werkt nauw samen met de collega’s van het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. Gezamenlijk hebben onze kranten 172.000 abonnees. Dat aantal groeit. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks ruim een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Voor onze titels werken 180 journalisten en honderden freelancers, verdeeld over negen kantoren in Noord- en Zuid-Holland. De redactie van De Gooi- en Eemlander bevindt zich in Hilversum.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor regioverslaggeving, goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en je schrijft net zo graag een mooi menselijk portret, als verhalen over ondernemen, gezondheidszorg en wonen. Je kunt snel werken, hebt gevoel voor nieuws, en je bent niet bang om ook af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. Je gaat schrijven over het Gooi, de exacte invulling van de functie en de portefeuille wordt afgestemd op het profiel van de kandidaat. Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-opleiding en enige aantoonbare ervaring in de geschreven journalistiek.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde. Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om naast werken op onze redactie in Hilversum ook een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken dankzij onze hybride werkcultuur. Uiteraard in afstemming met je directe collega’s. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je overigens een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfond werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Heb je interesse? Stuur ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 oktober een motivatie, jouw cv en drie artikelen waar je trots op bent – dat mogen ook online producties zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruiment@mediahuis.nl) of solliciteer hier net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl


Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief