Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een BI & DWH Solution Architect vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een BI & DWH Solution Architect

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

BI & DWH Solution Architect

Als Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg zien we de mediawereld razendsnel digitaliseren. Onze onafhankelijke nieuwsmerken en betrouwbare journalistiek vormen het hart van onze organisatie. Krachtige technologieën en verdere digitalisering zijn daarin de sleutels tot het succes. Stap jij straks als BI & DWH Solution Architect in onze wereld?

Wat ga je doen als BI & DWH Solutions Architect

Als onze solution architect voor het domein data & insights kom je terecht op een plek waar verschillende it-oplossingen volop in beweging zijn. Gedreven door innovatie vernieuwen we namelijk constant onze producten, processen en onszelf. Zo schrijven we elke dag onze verhalen en zo willen we hoofden en harten van onze lezers blijven veroveren.

Je staat aan de start van toekomstige projecten waarbij je de doelarchitectuur definieert die bepalend zijn voor het verdere verloop, stippelt samen met de domeinarchitect een vernuftige en ambitieus langere termijn plan uit en identificeert technische initiatieven die een plek verdienen op onze PI planning. Op technisch vlak leidt je onze projectarchitecten en stap je incidenteel zelf in die rol. En ons implementatieteam kan altijd op jouw expertise leunen als het gaat om begeleiding en governance.

Over onze Technology & Product Studio (TPS)

Met meer dan 300 medewerkers, variërend van business analisten, software testers, data scientists, developers, system engineers, functional application specialisten tot agile coaches werken de collega’s binnen TPS dagelijks aan krachtige technologieën en digitalisering die de sleutels vormen tot het internationale succes van al onze sterke merken. Met flexibele werktijden, inspirerende werkplekken, ruime thuiswerkmogelijkheden en vanuit een informele sfeer. Zelfs de CEO en CIO mag je bij de voornaam noemen, gewoon Peter en Koen dus.

Dit neem je mee

We denken dat minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van (front end) solution architecturen en waarbij je business wensen hebt weten te realiseren tot oplossingen je gaat helpen om succesvol te zijn onder ons dak. Dit zou ook heel goed kunnen als huidige BI-ingenieur die graag de stap wil maken. Welke route je binnen BI &DWH hebt afgelegd, wij zouden je bestemming dan wellicht kunnen zijn. Bekendheid en ervaring met Microsoft-producten zoals SQL, SQL Server, PowerBI en Analysis Services, een cloud stack, bij voorkeur Azure (Synapse, Data Factories, DevOps met CI/CD, Data Mesh /Data-as-a-product en Data Stewards) gaan je helpen om je snel thuis te voelen.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 4929,09 en maximaal € 7041,05 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief