Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een BI Engineer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een BI Engineer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

BI Engineer

Het medialandschap digitaliseert razendsnel. Als Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg spelen we graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en digitalisering zijn daarin de sleutels tot het succes van al onze sterke merken. In onze internationale groei zetten wij de deuren van onze afdeling Domain Data dan ook graag wagenwijd open voor een BI Engineer om nog een schepje bovenop onze doorgedreven digitalisering ambitie te doen.

Wat ga je doen?

Vanaf het moment dat jij je entree maakt ondersteun jij het team met jouw technische expertise en onmiskenbare passie voor data. Samen bouwen jullie state-of-the-art en slimme dataproducten die belangrijke inzichten verschaffen. Bijvoorbeeld over hoe we onze abonnementenverkoop een kwaliteitsimpuls kunnen geven of waarmee wij onze adverteerders nieuwe deuren kunnen laten openen dankzij een gezonde mix van verfijnd advertentiebereik en een kwalitatieve selectie van data. The new age of advertising noemen we dat. Omdat het team werkt op basis van een self-service opzet ligt de focus echt op het ondersteunen (enablen) van de business. Verwacht hier dus geen rapportage fabriek met een afhaalloket maar een afdeling dat onze collega's vooral leert om zelf de inzichten te genereren en de data in te laten duiken. 

Met meer dan 30 nieuwsmerken, 10 miljoen lezers en bezoekers en 1,7 miljoen abonnees is ons huis voor jou als data crunchende specialist een ware snoepwinkel. Je bent van ontwikkeling tot productie betrokken en ondersteunt vanuit onze on-prem en Microsoft Azure omgeving onze gebruikers waarbij je, indien nodig, zelf modellen binnen Power BI ontwikkelt.   

Hoe kom je binnen?

Wij gaan voor deze vacature heel graag in gesprek met kandidaten die zich helemaal thuis voelen in de wereld van data. Dankzij eerdere ervaringen heb je een goede kennis van data-integratie methoden zoals SSIS of Dataflows, MS SQL Server, Power BI, DAX en het modelleren van data-marts. Je weet ons team daarnaast te verrijken met de best practices op het gebied van data modeling en dataschema's. Omdat onze teams Agile werken is het fijn als je deze manier van werken omarmt. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en vind je het niet erg om zo nu en dan eens richting Antwerpen af te reizen. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Allereerst krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Hr scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:31
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief