[Vacatures] Mediahuis zoekt een Branded Content Writer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Branded Content Writer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Branded Content Writer

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Ons creatieve bureau MHX zorgt ervoor dat de verhalen en brandend content tot leven komt. Kom jij ons versterken als Branded Content Writer? De deur staat open! 

Wat je gaat doen als Brandend content writer 

Het Branded Content team creëert geschreven content (print en online) voor de titels van Mediahuis, met een grote diversiteit in schaal, karakter en doelstelling. Van overheidscampagnes voor De Telegraaf tot persoonlijke verhalen voor VROUW magazine. Als Branded Content Writer aan jou de taak om verhalen te schrijven die worden betaald door onze opdrachtgevers. Je werkt dus in dienst van de klant. Tegelijkertijd bewaak je de tone of voice van onze Mediahuis-titels en weet je feilloos wat wel en niet bij onze doelgroepen past. Je adviseert de klant daarin, bewaakt de journalistieke aanpak van de merken van Mediahuis en overlegt indien nodig met de redacties van onze titels.

Het Branded Content team bestaat uit 4 mensen en is onderdeel van MHX, de creatieve studio van Mediahuis bestaande uit 11 collega’s. Wij werken samen met projectmanagers, mediaplanners, designers en concepters om creatieve voorstellen te maken voor adverteerders en ondersteunen sales bij de verkoop van branded content.

Wat wij in huis willen halen

Is niet alleen een maker van goede content, maar ook iemand die figureert als aanspreekpunt voor zowel adverteerders als collega’s. Wij denken dat een journalistieke opleiding/achtergrond en ervaring met producties voor online platforms en magazines je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Naast een feilloze beheersing van de Nederlandse taal natuurlijk. Je werkt zelfstandig en draait zelfstandig producties, maak je een goede tijdsverdeling en werk je tegelijkertijd aan meerdere projecten. Je hebt een oog voor kwaliteit, maar je houdt rekening met efficiëntie en tijdsbestek. Je weet hoe je research moet doen en hanteert een journalistieke benadering. Daarbij denk je verder dan tekst alleen: je hebt gevoel voor beeld, kunt klanten hierover adviseren en werkt goed samen met fotografen en designers.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.809,95 en maximaal €5.693,12 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.