[Vacatures] Mediahuis zoekt een Bureauredacteur Entertainment - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Bureauredacteur Entertainment - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Bureauredacteur Entertainment - De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier, maar ook digitaal doormiddel van video. Vanaf de Entertainment redactie brengen wij onze lezers razendsnel op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen van de Nederlandse Showbizz, media en cultuur. Ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws en heb jij ervaring met het schrijven van entertainment gerelateerde onderwerpen? Dan is dit je kans! Wij openen onze deuren voor een Bureauredacteur Entertainment.

Wat ga je doen als Bureauredacteur

Als bureauredacteur binnen de online entertainmentredactie van De Telegraaf schrijf je over alles wat te maken heeft met showbizz. Je speurt voornamelijk het internet af en gaat op zoek naar het allerlaatste showbizznieuws. Naast het ‘snelle nieuws’, schrijf je uitgebreide achtergrondverhalen (premiumberichten), redigeer je artikelen van collega’s, houd je de website up-to-date en plaats je content op onze sociale mediakanalen. Je schrijft aantrekkelijk, in de stijl van De Telegraaf, herkent prioriteiten en je hebt uiteraard grote affiniteit met entertainment.

Wat wij in huis willen halen

Is een nieuwsgierige redacteur met affiniteit en ervaring heeft met het schrijven van onderwerpen die gerelateerd zijn aan entertainment. Wij denken dat een afgeronde HBO-opleiding in de richting van journalistiek je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Werken onder grote tijdsdruk is voor jou geen probleem, in stressvolle momenten weet jij dan ook als geen ander het hoofd koel te houden en je snelheid/flexibiliteit te bewaren. Je bent nieuwsgierig en durft je te verwonderen. Jouw vragen vormen de basis voor het verhaal dat je vertelt. Daarnaast ben je bereid om te werken op onregelmatig dagen, in het weekend, in de avonden en op feestdagen.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 2.604,21 en maximaal € 4.715,67 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Fruittruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.   

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.