[Vacatures] Mediahuis zoekt een Bureauredacteur Nieuwstafel De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Bureauredacteur Nieuwstafel De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Bureauredacteur Nieuwstafel De Telegraaf

Spraakmakend de grootste! De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Ben jij klaar om jouw originele ideeën, ongezouten mening en journalistieke ervaring los te laten op een miljoenenpubliek? Dan is dit jouw kans want onze deuren staan open voor een Bureauredacteur Nieuwstafel. 

De nieuwstafel bevindt zich in het hart van De Telegraaf-redactie. Hier bepalen wij het gesprek en durft De Telegraaf een duidelijke mening te hebben. Binnen dit dynamische team van redacteuren en social media-experts wordt vanuit het laatste nieuws digitale content ontwikkeld voor Telegraaf.nl, maar ook voor de krant. Gevoed vanuit de nieuwsregisseur en jouw netwerk aan informatiebronnen wordt nieuws gemaakt dat dagelijks 50 procent van de Nederlandse bevolking bereikt.  

Wat ga je doen als bureauredacteur nieuwstafel?

Als bureauredacteur nieuwstafel bij De Telegraaf heb je van nature een gezonde verslaving aan het op de voet volgen van actueel nieuws. Hierdoor kun je dan ook niet wachten om nieuwsverhalen te schrijven en te verspreiden. In onze missie om 24 uur per dag en 7 dagen per week actueel te zijn ben je in deze rol constant op zoek naar relevant nieuws- en achtergrondartikelen. Bij plotseling opkomend nieuws weet jij direct te schakelen en heb je allesbehalve een 9-5 mentaliteit.  

Gedurende de dag publiceer je jouw nieuws volgens het online first-principe en bouwt dat uit in nauwe samenwerking met je collega-verslaggevers en social media experts. Als jij nieuws brengt, weet je hoe jij dit omtovert tot begrijpelijke nieuwsverhalen van hoge kwaliteit. Ook bij grote tijdsdruk weet jij de snelheid en flexibiliteit te bewaren. Uiteraard toon je initiatief en durf je buiten kaders te denken. Jouw vragen vormen de basis voor het verhaal dat je vertelt.  

Wat wij in huis willen halen

Wij gaan graag in gesprek met een redacteur die buiten kaders weet te denken en gek is op nieuws. Een journalistieke opleiding en/of kennis van de onlinewereld is daarbij gewenst, net als een feilloos taalgevoel. Daarnaast kun je foutloos schrijven en goed met deadlines omgaan. Ook kun je creatieve input leveren voor onze social-mediakanalen weet je kansen handig concreet te maken en samenwerken als de beste.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2604,21 en €4036,35 of €3033,90 en €4715,67 (conform Schaal 5 of 6 van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf) op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail, (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Social Media Redacteur

10-06-2024 | 10:02:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Creative Social Media Redacteur

 

  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.