Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Developer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Developer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Business Developer

Wij zoeken een stevige new business developer om het team bij Wayne Parker Kent te versterken. Een getalenteerde sales superheld die met zijn of haar strategische en commerciële drive die niet kan wachten om contact te leggen met new business en het mooie klantenbestand van WPK verder uit te bouwen. En -nog belangrijker- iemand die stuitert van ambities en staat te popelen om ons te helpen met het winnen van pitches.

Als business developer heb je een essentiële rol in het identificeren van groeikansen, onderhouden van (klant)relaties en het ontwikkelen van strategische plannen om ons zo een naar nieuwe hoogten te brengen. Jij weet potentiële klanten te identificeren, overtuigen en begeleiden. Het is voor jou net zo duidelijk als voor ons; communicatie = key. Regelmatig contact leggen met prospects, hun behoeften begrijpen en proactief oplossingen en waarde bieden om hen te overtuigen voor WPK te kiezen, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het identificeren van potentiële nieuwe zakelijke kansen: checkt nieuwe mogelijkheden en markten die kunnen leiden tot groei. Denk aan; analyseren van markttrends, concurrenten en klantbehoeften om potentiële kansen te identificeren. Hierbij werk je natuurlijk wel nauw samen met het team: je spart regelmatig met de Managing Director over het hoe en bij wie we aan tafel willen komen. Samen met Strategie en Creatie bepalen we vervolgens de juiste aanpak om hen tot klant te maken. Als onderdeel van Mediahuis maak je ook de connectie met hun marketeers en het salesteam om de juiste kansen te bepalen en te grijpen.

Wie zij zoeken?

Een superheld met een sterke ondernemersgeest, die kansen ziet en durft te pakken. Ook als deuren maar net op een kiertje staan. Je kan zelfstandig aan de slag, maar gelooft heilig in teamwork. Samen kom je verder. Je ademt innovatie, denkt altijd vooruit en bent gefocust op resultaten. Met inmiddels 3-5 jaar werkervaring in je zak ben je niet bang om ownership te tonen en waar nodig jouw ongezouten mening te geven.

Goed, je bent ondertussen vast benieuwd wie wij zijn

Wij zijn een creatief bureau dat gelooft met de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven een merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. Vanuit dit geloof helpen we merken met branding, contentplatforms, social content, campagnes en activaties. Wat we ook maken, we zorgen dat het merken bouwt voor de lange termijn. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel; wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten. 

Borrels worden we trouwens wel blij van. Maar dat zal je niet verbazen van een bureau met zijn eigen bier (Superhelder) en een team vol jonge, enthousiaste mensen. We borrelen het liefst in onze bar op het kantoor op steenworpafstand van Amsterdam Centraal. Are you in? 

Dit hebben we jou te bieden: 

  • Een bureau, een laptop, een telefoon en dat soort dingen. 
  • De kans mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet.   
  • Een werkplek in hartje Amsterdam.   
  • Een leuke groep collega's met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).  
  • Vette dingen maken voor merken zoals ALDI, Samsung, Bacardi en Henkel.  
  • Het stempel van WPK'er. 
  • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.300,- en maximaal € 4.800,- op basis van een 40-urige werkweek en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt.
  • Pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra's.

 

Kom binnen!

We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

   

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief