Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Business Development Manager Wayne Parker Kent - Fulltime

Wij zoeken een stevige new business developer om het team bij Wayne Parker Kent te versterken. Iemand die met zijn of haar strategische en commerciële drive die niet kan wachten om contact te leggen met new business en het mooie klantenbestand van WPK verder uit te bouwen. En -nog belangrijker- iemand die stuitert van ambities en staat te popelen om ons te helpen met het winnen van pitches.

Dit ga je doen

Als business developer heb je een essentiële rol in het identificeren van groeikansen, onderhouden van (klant)relaties en het ontwikkelen van strategische plannen om ons zo een naar nieuwe hoogten te brengen. Jij weet potentiële klanten te identificeren, overtuigen en begeleiden. Het is voor jou net zo duidelijk als voor ons; communicatie = key. Regelmatig contact leggen met prospects, hun behoeften begrijpen en proactief oplossingen en waarde bieden om hen te overtuigen voor WPK te kiezen, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het identificeren van potentiële nieuwe zakelijke kansen: checkt nieuwe mogelijkheden en markten die kunnen leiden tot groei. Denk aan; analyseren van markttrends en klantbehoeften om potentiële kansen te identificeren. Hierbij werk je natuurlijk wel nauw samen met het team: je spart regelmatig met de Managing Director over het hoe en bij wie we aan tafel willen komen. Samen met Strategie en Creatie bepalen we vervolgens de juiste aanpak om hen tot klant te maken. Als onderdeel van Mediahuis maak je ook de connectie met hun marketeers en het salesteam om de juiste kansen te bepalen en te grijpen.

Dit neem je mee

Iemand die zich helemaal thuis voelt in de wereld van social media en content. Een go-getter met een sterke ondernemersgeest, die kansen ziet en durft te pakken. Ook als deuren maar net op een kiertje staan. Je kan zelfstandig aan de slag, maar gelooft heilig in teamwork. Samen kom je verder. Je ademt innovatie, denkt altijd vooruit en bent gefocust op resultaten. Met inmiddels 3-5 jaar werkervaring in je zak bij een reclame, content of social bureau ben je niet bang om ownership te tonen en waar nodig jouw ongezouten mening te geven.

Dit hebben we voor jou in huis

Wij zijn een creatief bureau, gespecialiseerd in social, dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Views, likes en comments vinden we leuk, maar we helpen merken vooral met social communicatie waar een merk en de business van groeit. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel, wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten. 

Borrels worden we trouwens wel blij van. Maar dat zal je niet verbazen van een bureau met zijn eigen bier en een team vol jonge, enthousiaste mensen. Na een week hard werken, proosten we graag met elkaar aan onze eigen bar. Are you in? 

Dit hebben we jou te bieden: 

  • Een bureau, een laptop, een telefoon en dat soort dingen. 
  • De kans mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet.  
  • Een leuke groep collega's met een grenzeloze collectieve ambitie.  
  • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 4.500,- en maximaal € 5.500,- op basis van een 40-urige werkweek en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is vagn datgene jij in huis hebt.
  • Pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra's.

 

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl
www.wayneparkerkent.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

04-04-2024 | 09:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur -Parttime

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief