Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Category Manager E-commerce  vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Category Manager E-commerce 

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Category Manager E-commerce

Mediahuis E-commerce is het snelst groeiende onderdeel van Mediahuis Nederland. Dat is het resultaat van een ambitieus team en een succesvolle strategie: webshops rondom de grote eigen nieuwsmerken met een uitgekiend aanbod. We groeien hard, mede door een nieuw design en veel aanbod/marketing optimalisaties. Om deze groei nog verder te versnellen, zoeken we ter versterking van het Category Management team een nieuwe collega. 

Wat ga je doen als Category manager E-commerce

Onze shops trekken dagelijks duizenden bezoekers. In de rol van category manager ben jij de beslissende factor in het succes van het team. Samen met het team van 12 E-commerce experts gaan we voor een zo goed mogelijke klantervaring. Deze ervaring begint natuurlijk bij het aanbod: welke leuke koopjes of inspirerende aanbiedingen weten wij uit te sourcen en voor een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden voor de lezers van onze nieuwsmerken. Dit is de kern waar je als category manager dagelijks mee aan de slag gaat.   

Dagelijks sta je in contact met onze leveranciers en bepaal je welke producten je het interessantst vindt om een plek te geven in onze shops. We houden bij wat er momenteel populair is in de markt en bespreken we dit met onze leveranciers. Naast het zaken doen met leveranciers beschik je over kennis van verschillende vormen van inkoop en weet je hoe je data moet inzetten om hierin de juiste keuzes te maken. Netwerken = Key! Het uitbreiden en onderhouden van je netwerk is voor jou een tweede natuur; je pakt graag de telefoon om het begin te maken aan een nieuwe relatie of juist een afspraak in te plannen om de volgende stappen voor de komende maanden te bespreken. Verder vragen we van jou de gave om goed te kunnen voorspellen. Dit houdt in dat je de waarde van een aanbieding kunt inschatten. Het gaat niet alleen om de omzet, maar vooral om wat een aanbieding oplevert als je alle kosten hebt meegerekend. 

Wat wij in huis willen halen

Is een category manager E-commerce met bewezen ervaring op het gebied van product sourcing, inkoop en category management. Een van jouw sterke punten is je vermogen om nieuwe contacten te leggen en de juiste personen aan te spreken. Het maakt niet uit welke branche of markt, jij weet hoe je de sleutelfiguren kunt benaderen en betrekken. Wanneer je een veelbelovende trend spot, ben je niet te stoppen. Je krijgt er energie van om ervoor te zorgen dat deze trend snel online staat, met resultaten die de verwachtingen overtreffen. We zijn ervan overtuigd dat jouw bewezen kennis en ervaring met reporting- en dashboardtools je zullen ondersteunen bij het bereiken van succes in deze functie. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We willen dat jij binnen Mediahuis je talent kunt inzetten en wordt gezien. En we bieden een werkomgeving waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft. 

Behalve een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3375 en maximaal €3750 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van je ervaring, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en crossmediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl 

Lees ook:

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

[Interview] Boaz Shkolnik (Mediahuis Nederland): focus op crossmedialiteit

16-02-2024 | 17:30:00
Boaz Shkolnik is Director of Advertising van Mediahuis Nederland. We spreken hem over ontwikkelingen en trends in de markt waaronder de crossmediale focus van Mediahuis Nederland

[Vacatures] Mediahuis zoekt een HR Business Partner (Radio)

14-02-2024 | 08:34:00
Mediahuis is per direct op zoek naar HR Business Partner (Radio)

Mediahuis en Talpa Network ontwikkelen campagne Bepanthen Derma

08-02-2024 | 11:31:05
In de cross-mediale campagne Huidgeluk helpt presentatrice Tooske Ragas vrouwen met een droge huid om hun zelfvertrouwen terug te krijgen

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Solution Owner Customer Journey

07-02-2024 | 07:54:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Solution Owner Customer Journey - Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.