[Vacatures] Mediahuis zoekt een Channel Marketeer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Channel Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Channel Marketeer 

Mediahuis Nederland brengt als uitgever van bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé en onze regionale merken zoals Noordhollands Dagblad en Gooi-en Eemlander, mensen en verhalen samen op basis van een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn er voor onze honderdduizenden abonnees maar ook voor het nieuwe publiek dat ons steeds vaker weet te vinden via onze online kanalen met steeds meer digitale nieuwsproducten. Maar vergeet ook niet dat onze printproducten nog altijd een belangrijk fundament vormen om dat ene belangrijke doel gestalte te geven: het mogelijk maken van betaalde en onafhankelijke journalistiek. Vandaag en in de toekomst, dit keer openen wij namelijk onze deuren voor een ervaren Channel marketeer.

Wat ga je doen als Channel marketeer?

Als Channel marketeer ben je een onmisbare schakel binnen het Direct Marketing team. Dit team is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe abonnees die we vinden én binden: aan de telefoon, via e-mails, vanuit nieuwsbrieven, per post en op straat. Onder begeleiding van een Product Owner werk je vanuit de agile werkmethode in een multi-disciplinair team nauw samen met een marketing analist, een campaign developer en een collega channelmarketeer. Je stelt als team gemeenschappelijke doelen, die je periodiek bepaalt. Deze zogenaamde ‘objectives’ worden binnen de scope van ons brede merkenportfolio bepaald en staan altijd centraal in wat je doet.

Verder initieer je aan de hand van beschikbare data e-mailcampagnes voor nieuwe en ex-abonnees. Je zorgt ervoor dat we hen zo goed mogelijk bereiken en op een correcte manier benaderen om zo te bouwen aan bestendige en trouwe klantrelaties. Je maakt analyses vanuit Google Analytics en PowerBI zodat je ragfijn in kaart hebt wat de kracht én de Achilles van een campagne is geweest en zo de conversie continue wordt geoptimaliseerd. Omdat wij ook onze oud-abonnees telefonisch benaderen ben jij tevens de motor achter een succesvolle samenwerking met onze partners: de telemarketingbureaus.

Wetgeving binnen direct marketing is voor jou gesneden koek. Je weet hoe commerciële optins te verkrijgen en te benaderen en je bent nauwkeuring op de naleving ervan. Je weet wat erbij komt kijken om de wetgeving rondom recht van verzet en bel-me-niet te respecteren. Al deze activiteiten weet je tijdens stand-ups helder verwoord over de bühne te brengen.

Wat wij in huis willen halen

is een gedreven en analytische Channel marketeer die luistert, verbindt, structureert en energie krijgt van de uiteindelijke executie. Samenwerken is voor jou een levensader en je schakelt continu: met collega’s, maar ook met in- en externe stakeholders. Je beseft als geen ander dat succes valt of staat met een gedegen voorbereiding en gaat dan ook graag planmatig te werk. In dit proces ben je positief kritisch, op jezelf en binnen jouw team. Je begint niet eerder voordat de doelen en definities volstrekt helder zijn. Zit daarnaast het agile werken in jouw poriën én heb je affiniteit met direct sales binnen een klantgerichte werkomgeving? De solliciteer direct knop zit hieronder!

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.000,- en €4.800,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.