[Vacatures] Mediahuis zoekt een Chef Sport

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Chef Sport

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Chef Sport - Fulltime

Heb jij grote affiniteit met sport, weet jij hoe je online zoveel mogelijk lezers aan je kunt binden en heb jij de ambitie om leiding te geven aan een relatief grote sportredactie? Dan willen wij bij De Limburger met jou graag in gesprek.

Dit ga je doen

Als chef sport ben je verantwoordelijk voor de journalistieke aansturing van onze sportredactie. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan een team van vaste verslaggevers en een grote groep freelancers. Je stuurt een team aan dat mobile-first werkt en met verhalen die ertoe doen het verschil probeert te maken. Je maakt een journalistiek jaarplan, beheert en bewaakt het redactiebudget, voert personeelsbeleid en onderhoudt het contact met freelance-medewerkers en in- en externe contacten.

Dit neem je mee

Je bent een sportliefhebber in hart in nieren en je hebt een goede antenne voor spraakmakend nieuws en bijzondere verhalen. Je bent bovendien een bevlogen en creatieve leidinggevende, die goed kan plannen en organiseren. Bovendien ben flexibel en stressbestending.

Dit hebben we voor jour in huis

De Limburger is het vlaggenschip van Mediahuis Limburg, dat deel uitmaakt van de internationale Mediahuis-groep. Bij Mediahuis bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

De Limburger

De Limburger is de meest gelezen regiokrant van Nederland. Wij geloven dat onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek onmisbaar is voor Limburg en alle Limburgers. Met exclusieve beelden en verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en verdiepende themaproducties weten we onze lezers te boeien en te binden, elke dag opnieuw.

Mediahuis Limburg

Met De Limburger en onze andere nieuwsmerken bereiken we ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers. We zijn daarmee het toonaangevende mediabedrijf in Limburg. De onderneming telt 220 medewerkers en heeft kantoren in Maastricht en Venlo.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.mediahuislimburg.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.