[Vacatures] Mediahuis zoekt een Clubwatcher betaald voetbal

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Clubwatcher betaald voetbal

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Clubwatcher betaald voetbal -Fulltime

Heb jij grote affiniteit met het betaalde voetbal en hou je van het schrijven van nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, reportages en wedstrijdverslagen? En kun je snel en mobiel werken, bijvoorbeeld vanaf de voetbaltribune met de laptop op schoot? Dan willen we bij De Limburger met jou graag in gesprek.

Dit ga je doen

Met jouw originele ideeën en innovatieve aanpak weet jij journalistieke verhalen tot leven te brengen. Je bent vlot en doeltreffend in je werk, en deadlines vormen voor jou geen enkel probleem. Als nieuwsjager blijf jij altijd alert, zodat je overal inspiratie opdoet voor nieuwe verhalen.

Je schakelt moeiteloos tussen verschillende snelheden, van het actuele nieuws tot diepgaande analyses en verdieping. Bovendien denk je voortdurend na over de optimale manier om jouw verhalen te presenteren op onze app en website. Met jouw liefde voor nieuws en verhalen vertellen vorm jij een waardevolle aanwinst voor ons team van journalisten bij De Limburger.

Dit neem je mee

Je bent echt voetbaldier. Je houdt 24/7 alle ontwikkelingen rond jouw club bij, die je als eerste met jouw lezers deelt. Je hebt een hart voor sportverslaggeving, een goed gevoel voor nieuws en (menselijke) verhalen en beschikt over een fijne pen. Je kunt snel werken, maar je ben ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je staat open voor journalistieke online vertelvormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. De sportredactie zit op ons hoofdkantoor in Maastricht, maar we hebben liever dat jij zoveel als mogelijk langs de lijn staat of in het stadion zit.

Dit hebben we voor jour in huis

De Limburger is het vlaggenschip van Mediahuis Limburg, dat deel uitmaakt van de internationale Mediahuis-groep. Bij Mediahuis bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving, waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.000,-  en € 5.500,-  op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, inbegrepen een laptop en telefoon.

De Limburger

De Limburger is de meest gelezen regiokrant van Nederland Wij geloven dat onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek onmisbaar is voor Limburg en alle Limburgers. Met exclusieve beelden en verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en verdiepende themaproducties weten we onze lezers te boeien en te binden, elke dag opnieuw.

Mediahuis Limburg

De Limburger maakt deel uit van Mediahuis Limburg. Met De Limburger en onze andere nieuwsmerken bereiken we ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers. We zijn daarmee het toonaangevende mediabedrijf in Limburg. De onderneming telt 220 medewerkers en heeft kantoren in Maastricht en Venlo. Mediahuis Limburg maakt deel uit van de internationale Mediahuis-groep.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.mediahuislimburg.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.