[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Coördinator - Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Coördinator - Wayne Parker Kent

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Content Coördinator - Wayne Parker Kent

Wayne Parker kent, onderdeel van Mediahuis, is een creatief bureau dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven een merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. Vanuit dit geloof helpen we merken met branding, contentplatforms, social content, campagnes en activaties. Wat we ook maken, we zorgen dat het merken bouwt voor de lange termijn. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel; wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten. 

Hoe pakken jullie dat aan? 

Laten we een klein verhaaltje vertellen om dat uit te leggen. Vroeger waren we een online publisher. We maakten websites en content waar miljoenen mensen op afkwamen. Puur en alleen omdat wij wisten wat mensen wilden zien, lezen of luisteren. Wij begrepen hun behoefte. En dat, beginnen bij de behoefte van je publiek, is nog altijd onze aanpak. Nu helpen we merken op dezelfde manier. We beginnen bij het publiek en bedenken dan pas de content en campagnes. Zit nog een heel sexy model achter waar strategen blij van worden. Als we je uitnodigen voor een gesprek, krijg je die verplicht te zien. 

En nu zoeken jullie een…?

Wij zoeken een content coördinator (voor 16-24 uren per week) die gaat werken voor één onze grootste klanten. Voor deze klant hebben we vorig jaar een omvangrijk, digitaal contentplatform gelanceerd. Vol SEO-artikelen, video’s en lifestyle content, gericht op het informeren en inspireren van klanten. Wij zoeken iemand die ons helpt om deze content te coördineren. 

Wat ga ik allemaal doen op een dag?

Voor deze klant en het platform ga jij alle content coördineren. Zonder jou, geen platform. Jij verzamelt de content van onze schrijvers en zorgt ervoor dat alles op tijd gepubliceerd wordt. In goed Nederlands, jij ‘ownt’ de content dus van A to Z. Inclusief andere kanalen zoals YouTube en social. Dit platform is doordrenkt van SEO, dus je gaat je echt verdiepen in search en content marketing. En het leuke is, het platform is nog volop in ontwikkeling. Jij mag meedenken hoe de contentmachine optimaal blijft draaien.

Naast dit omvangrijk project, manage je ook de content van andere klanten en kanalen. TikTok, YouTube, allerlei CMS-systemen... Binnen no time ben je zo dé content specialist van Wayne Parker Kent.

Met welke gezellige mensen werk ik samen?

Je werkt direct samen met de Head of Content, content manager, copywriter, projectmanager, schrijvers van de artikelen en recepten, videoproductie team en de klant. Echt hele leuke mensen, al zeggen we het zelf.

Wat vinden wij, los van een passend CV, belangrijk in een nieuwe collega?

We zijn een bureau dat ambitie combineert met een gezonde dosis fun. Zelfstandig werken en ownership tonen. Weinig hiërarchie. We zijn een bureau dat altijd het beste werk wil maken, maar ook dol is op ons eigen Superhelder bier. We houden wel van gezelligheid dus.

Hoe kom je binnen?

Om te kunnen blijven vlammen in onze oude brandweerkazerne op loopafstand van Amsterdam Centraal versterken wij ons graag met een collega die een opleiding en of ervaring heeft op het gebied van marketing en/of communicatie. Je bent minimaal 16 uren per week voor ons beschikbaar waarbij je de werktijden flexibel overdag kunt inplannen. Een voorliefde voor alles wat met content marketing en SEO te maken heeft is gewenst. Kennis van verschillende analytics en CMS-systemen zoals Wordpress, YouTube, Google Analytics etc. Kennis van Adobe Experience Manager is een pre.

Wat valt er te halen? 

  • Een bureau, een laptop, een telefoon en dat soort dingen. 
  • De kans mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet.   
  • Een werkplek in hartje Amsterdam.   
  • Een leuke groep collega's met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).  
  • Vette dingen maken voor merken zoals ALDI, Samsung, Bacardi en Henkel.  
  • Het stempel van WPK'er. 
  • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 2581,93 en maximaal € 3332,51 op basis van een 40-urige werkweek en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt.
  • Een baan waarbij jij je werktijden aanpast aan jouw eigen thuissituatie.
  • Pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra's.

 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-12459239) of app met Roy, onze HR Expert Mobiliteit. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.wayneparkerkent.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.