[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Corporate Recruiter -Fulltime

De media wereld digitaliseert razendsnel. Als een van de top Europese nieuwsuitgevers spelen wij graag in de voorhoede van deze evolutie. We hebben in de voorbije jaren de overgang van print naar digitaal op een goede manier mee kunnen vormgeven en worden vandaag de dag erkend als een van de Europese voortrekkers op dit domein. Met meer dan 500 kundige IT’ers in huis kunnen wij onze ambities voortzetten. Om dit team te versterken zoeken wij naar iemand die IT-talent kan spotten en als onze corporate recruiter onze teams vult met nieuwe collega’s.

Dit ga je doen

Meer dan 30 onafhankelijke nieuwsmerken vormen ons journalistieke hart. Als uitgever geloven we onvoorwaardelijk in onafhankelijke, kwalitatieve journalistiek, waar dagelijks miljoenen mensen hun weg naar weten te vinden. Als onderdeel van onze digital first strategie hebben we na een reeks fusies en overnames het overgrote merendeel van onze IT activiteiten in juni 2020 onder gebracht binnen de nieuwe afdeling Technology & Product Studio (afgekort TPS). Het werd daarmee gelijk ook de eerste afdeling die over de landsgrenzen heen actief werd en heeft zich vandaag de dag door ontwikkelt tot een internationale technologie afdeling met meer dan 500 medewerkers. Vandaag de dag vinden veel activiteiten plaats vanuit Antwerpen maar met de komst van een development center/ IT hub in Amsterdam zal dit organisatie onderdeel meer gezicht krijgen in Nederland. De komst van deze nieuwe hub betekent tegelijkertijd ook deze vacature.

Als corporate recruiter ben jij onder ons dak een volwaardig adviespartner voor alle hiring managers en draagt de verantwoordelijkheid vanaf intake tot hire. Denk hierbij aan het houden van telefonische intakes met kandidaten, afnemen van interviews en salarisonderhandelingen. Je brengt de buitenwereld naar binnen, adviseert managers over gezochte profielen, de vacatureteksten en over de zoektocht naar kandidaten. Het is namelijk geen geheim dat IT talent zich vandaag de dag lastig laat vinden en dus is het belangrijk dat we telkens slim en bedacht richting de arbeidsmarkt gaan. Maar dankzij jouw aanwezigheid maken we straks van elke vacature een succesverhaal en schudt jij snel de hand van jouw nieuwe collega.

Dit neem je mee

Je bent een ondernemende persoonlijkheid en hebt bij voorkeur al enige ervaringen opgedaan in het recruitmentvak, aan bureau of corporate zijde. Je hebt affiniteit met IT en kent het verschil tussen een front-end en een backend developer. Jij bent een echte aanpakker en bent goed in staat om meerdere vacatures tegelijk op te pakken.

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.000 - €4.000  op basis van een 36-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,23 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

24-05-2024 | 09:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Learning & Development Coördinator -Parttime/fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur

24-05-2024 | 09:19:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur -Fulltime/Parttime

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.