Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Crossmedia Consultant vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Crossmedia Consultant

 Mediahuis is per direct op zoek naar:

Crossmedia Consultant

Mediahuis, thuis in Media. Met onze sterke merken als De Telegraaf, Dumpert, Veronica, Slam, Manners, Metro en vele andere helpen we adverteerders met het realiseren van hun doelstellingen. Iets waar onze collega’s op de afdeling B2B Sales dagelijks over adviseren in de richting van adverteerders en mediabureaus. Kan jij de juiste middelenmix samenstellen en de juiste online- of printproducten integreren in de marketingstrategie?

Dit ga je doen

In de veelzijdige rol van Crossmedia Consultant ben je een echte allrounder op het gebied van advertising. Je adviseert adverteerders en mediabureaus en helpt met hun marketingstrategie. Daarbij kijk je verder dan plat bereik en standaardoplossingen. Je duikt echt in de huid van het bureau of de adverteerder om zo te achterhalen wat de doelstellingen zijn en ze vervolgens te adviseren met de meest efficiënte producten/ mogelijkheden van Mediahuis en aangesloten externe publishers. Daarbij is het opbouwen en onderhouden van sterke relaties van groot belang.

Binnen het team wordt nauw samengewerkt met de Programmatic Demand Managers en de Accountmanagers Audio om de adverteerders en bureaus op alle specialisme te ondersteunen. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het invullen en closen van de briefings vanuit de adverteerders en bureaus.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Consultatieve verkoop met generalistische benadering
  • Het optuigen van QBR’s met mediabureaus en adverteerders
  • Het bevorderen van interne deskundigheid op het gebied van sales d.m.v. het geven van trainingen vanuit de eigen product expertise
  • Het maken van nieuwe crossmediacases (voor in presentaties en email marketing)

Dit neem je mee

Wij gaan heel graag in gesprek met generalisten op het gebied van advertising. Je voelt je direct thuis in de wereld van programmatic, display, video en print en hebt een brede kennis van ons productportfolio, branded content mogelijkheden en digitale producten. Jouw trackrecord overtuigt ons onmiddellijk en onze combinatie van een verfijnd advertentiebereik en een kwalitatieve selectie van data opent voor jou een nieuwe wereld vol slimme en datagedreven oplossingen. Bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan in de bureauwereld of bij een Publisher. Omdat in de mediawereld verandering het enige constante is helpt het vermogen om op basis nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag te ontwikkeling. Noem het agile. Als je maar in staat bent om nieuwe mogelijkheden te zien en/of te creëren binnen bestaande of totaal nieuwe kaders.

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €4300 en €6000 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding.

En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je toekomst.#LI-BH1

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief