[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data Analist - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data Analist - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Data Analist - De Telegraaf

De wereld is online en data is het digitale goud. Elke dag wordt er immens veel data geproduceerd. Al deze gegevens zijn van essentiële waarde in het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment met de juiste content. Telegraaf.nl is een van de grootste nieuwswebsites van Nederland. Om deze data optimaal in te zetten openen wij onze deuren voor een data analist.

Wat ga je doen?

Binnen het nieuw opgezette data & social team ga jij samen met jouw collega-data analist aan de slag om de (online) bezoeken te analyseren. Jij weet alle relevante beschikbare data te verzamelen bij keuzes rond publicaties van artikelen, video’s, podcasts en social media content. Bij Mediahuis hebben wij veel data beschikbaar. Aan jou de taak om deze te doorgronden en er patronen in te ontdekken. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt van de redactie, want jij zit letterlijk in het hart van de redactie aan de nieuwstafel met onze journalisten om alle nieuwe content zo snel mogelijk te analyseren en te onderzoeken. Jij weet als geen ander welke content wij het beste kunnen pushen en welke content minder goed scoort.

Wat wij in huis willen halen

Allereerst iemand met een passie voor data en affiniteit met journalistiek. Wij denken dat HBO/WO werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring je gaan helpen om succesvol te zijn in deze rol. Wij spreken je graag als jij ervaring hebt met reporting en dashboardingtools zoals; Looker Studio en PowerBI. Je hebt daarnaast ervaring opgedaan met het verzamelen en analyseren van (consumenten) data. Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig en werkt goed onder druk.

Dit hebben wij voor jou in huis

De Telegraaf maakt onderdeel uit van het Mediahuis. Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €3.033,- en maximaal €4.221,-, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van een 38-urige werkweek en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone. Je ontvangt ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.