[Vacatures] Mediahuis zoekt een Designer MHX

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Designer MHX

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Designer MHX

Wij zijn op zoek naar een designer die creatieve media-en marketingconcepten kan ontwikkelen en kan door vertalen naar onze mediamiddelen, te midden van ons creatieve team en ons creatieve werk kan voorzien van next-level designs.

Wie zijn wij dan?

Wij zijn MHX. De creatieve studio van Mediahuis wat verantwoordelijk is voor alle creatieve commerciële projecten voor een breed scala aan klanten zoals Toyota, Heinz en Rabobank.

Wat voor iemand zoeken we?

Onze Designer heeft net zo’n hekel aan de term ‘9-tot-5-mentaliteit’ als aan een gecrashte computer voor een deadline. Je bent iemand die prima zelfstandig kan werken en niet bang is om zijn of haar briljante ideeën met het team te delen. En deze ideeën weet je om te zetten in concrete, visuele concepten.

En het allerbelangrijkste; je houdt van designen en voelt je dan ook als een vis in het water bij programma’s als Photoshop, After Effects, InDesign en Keynote.

Wat ga je zoal doen op een dag?

Je maakt van onze pitchdecks ware kunstwerken gevuld met beeldredactie, mockups, storyboard design voor video formats en campagne logo’s. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het maken van verschillende print en digitale uitingen, bewaak je de visuele standaarden van al ons werk en breng je dit naar het volgende niveau.

Samen met de Art Director werk je mee om creatieve concepten uit te werken tot complete crossmediale voorstellen. Je geeft vorm aan de doorvertalingen van het concept en brengt deze visueel tot leven. Van redactionele formules tot contentformats; altijd op basis van data en inzichten over onze lezers en passend bij onze mediamerken.

Klinkt goed! Hebben jullie nog meer details?

 • Je bent verantwoordelijk voor het designwerk en zorgt dat ze naar het volgende niveau worden getild.
 • Jij en Keynote zijn best friends.
 • Je kan mediastrategieën door vertalen naar creatieve mediaconcepten en dit concept ook visualiseren.
 • Je werkt een presentabel pitchdeck uit en geeft vorm aan doorvertalingen van het concept in verschillende mediumtypen en –titels.

 

Sounds like my kind of party. Hoe kom ik binnen?

 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je hebt een hbo+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met digitale media.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als creatief/designer in de media, reclame, marketing of communicatie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in een creatief team of creatieve organisatie.
 • Je bent nieuwsgierig, oplossingsgericht en snapt wat deadlines zijn.
 • Je bent gericht op samenwerking en weet je collega’s en sparringpartners aan je te binden.
 • Je bent klantgericht, beweegt mee maar geeft ook onafhankelijk advies.
 • Communicatief ben je sterk, zowel in woord als geschrift.
 • Specifieke kennis van programma’s zoals Photoshop, Indesign, Illustrator, After Effects etc. is een vereiste.
 • Je kunt als geen ander je eigen ideeën en die van een ander visualiseren en uitwerken.

 

Dit hebben wij voor jou in huis:

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 2.300 maximaal € 3.700 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze fruit truck. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving   

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.