[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Marketeer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Digital Marketeer

Heb jij interesse in het digitaal uitbouwen van het aantal abonnees op onze nieuwsproducten? Wil jij graag werken bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland, bekend van merken als De Telegraaf, het Noord-Hollands Dagblad, Dumpert, Privé, VROUW en Autovisie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onze Digital Marketeer.

Wat ga jij doen als Digital Marketeer

Als Digital Marketeer bij Mediahuis ben je verantwoordelijk voor het inzetten van diverse digitale kanalen om ons doel te bereiken, namelijk: alle Nederlanders enthousiast maken om deel uit te maken van onze digitale (nieuws)merken. Jij als expert op het gebied van Google Ads, Microsoft Ads en Facebook Ads weet als geen ander hoe je deze kanalen optimaal kunt benutten.

Je speelt bovendien een cruciale rol in het optimaliseren van bestaande en het bedenken van nieuwe interne campagnes voor de websites en apps van onze merken. Je analyseert de resultaten met behulp van Google Analytics. Daarnaast houd jij je bezig met het ‘challengen’ en aansturen van bureaus, waarmee wij samenwerken op het gebied van advertising en/of affiliate marketing.

Je werkt nauw samen in een scrum- en agile-team, waarbinnen alle disciplines vertegenwoordigd zijn, zodat ideeën niet alleen geadresseerd kunnen worden, maar ook daadwerkelijk uitgevoerd. Stap voor stap verleiden we zo steeds meer lezers tot het afsluiten van een abonnement.

Wat wij in huis willen halen 

Voor deze vacature verwelkomen wij graag kandidaten met minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare digitale marketing rol. We zoeken een collega met sterke analytische vaardigheden en een proactieve houding. Je hebt daarnaast aantoonbare ervaring met budgetbeheer.

Je komt het beste tot je recht in een scrum – en agile-omgeving. Ervaring met Looker Studio en Google Analytics is een pré. Tot slot heb jij uitgebreide kennis van Google Ads, Microsoft Ads, Facebook Ads.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.  

Je ontvangt een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.202,- tot ongeveer €4.625 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van je ervaring. Daarnaast krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding.

En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker.

Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!    

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Also read :

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Social Media Redacteur

10-06-2024 | 10:02:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Creative Social Media Redacteur

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sportverslaggever Schager Courant en Helderse Courant

10-06-2024 | 09:50:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Sportverslaggever Schager Courant en Helderse Courant

[Vacatures] De Telegraaf (Part of Mediahuis) zoekt een Freelance Correspondent Rotterdam Rijnmond

05-06-2024 | 10:20:00
De Telegraaf (Part of Mediahuis) is per direct op zoek naar Freelance correspondent Rotterdam Rijnmond -Fulltime/ Parttime

Mediahuis Radio: Radio Veronica start met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof en One Night Stenders

31-05-2024 | 17:41:00
Radio Veronica start per 3 juni 2024 met zijn gewijzigde programmering als gevolg van de komst van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. Rob Stenders krijgt een extra programma op vrijdagavond onder de noemer One Night Stenders.

  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.