Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Marketeer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Digital Marketeer

Heb jij interesse in het digitaal uitbouwen van het aantal abonnees op onze nieuwsproducten? Wil jij graag werken bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland, bekend van merken als De Telegraaf, het Noord-Hollands Dagblad, Dumpert, Privé, VROUW en Autovisie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onze Digital Marketeer.

Wat ga jij doen als Digital Marketeer

Als Digital Marketeer bij Mediahuis ben je verantwoordelijk voor het inzetten van diverse digitale kanalen om ons doel te bereiken, namelijk: alle Nederlanders enthousiast maken om deel uit te maken van onze digitale (nieuws)merken. Jij als expert op het gebied van Google Ads, Microsoft Ads en Facebook Ads weet als geen ander hoe je deze kanalen optimaal kunt benutten.

Je speelt bovendien een cruciale rol in het optimaliseren van bestaande en het bedenken van nieuwe interne campagnes voor de websites en apps van onze merken. Je analyseert de resultaten met behulp van Google Analytics. Daarnaast houd jij je bezig met het ‘challengen’ en aansturen van bureaus, waarmee wij samenwerken op het gebied van advertising en/of affiliate marketing.

Je werkt nauw samen in een scrum- en agile-team, waarbinnen alle disciplines vertegenwoordigd zijn, zodat ideeën niet alleen geadresseerd kunnen worden, maar ook daadwerkelijk uitgevoerd. Stap voor stap verleiden we zo steeds meer lezers tot het afsluiten van een abonnement.

Wat wij in huis willen halen 

Voor deze vacature verwelkomen wij graag kandidaten met minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare digitale marketing rol. We zoeken een collega met sterke analytische vaardigheden en een proactieve houding. Je hebt daarnaast aantoonbare ervaring met budgetbeheer.

Je komt het beste tot je recht in een scrum – en agile-omgeving. Ervaring met Looker Studio en Google Analytics is een pré. Tot slot heb jij uitgebreide kennis van Google Ads, Microsoft Ads, Facebook Ads.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.  

Je ontvangt een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.202,- tot ongeveer €4.625 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van je ervaring. Daarnaast krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding.

En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker.

Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!    

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl 

Also read :

Radionieuws: Sublime wijzigt, Kink 90s vervangt K-Rock en meer wijzigingen bij Mediahuis Radio

01-12-2023 | 12:26:00
Het alternatieve radiostation Kink is gestart met het themastation Kink 90s waar alternatieve muziek uit de jaren ’90 te horen is via DAB+ en internet. De radiozender vervangt de radiozender K-Rock die met non-stop classic rockmuziek op 29 maart 2022 van start ging op DAB+ en internet

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.