Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur bij regionale dagbladen vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur bij regionale dagbladen

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Eindredacteur bij regionale dagbladen

De regionale dagbladen van Mediahuis zijn een nauwe samenwerking tussen vijf regionale titels: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant. Gezamenlijk zijn zij goed voor 165.000 abonnees. Dat aantal groeit digitaal. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat doen we vanuit tien kantoren in Noord- en Zuid-Holland en met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou. Want onze deuren staan open voor een eindredacteur voor onze regionale edities, standplaats Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als eindredacteur heb je een dynamische baan in een leuk en hecht team. Je bent verantwoordelijk voor de eindredactie van een of twee van onze twaalf regiokaternen en je wordt ook ingezet voor het eerste katern, met daarin het regio-overstijgend nieuws uit binnen- en buitenland. Je werkt wekelijks drie avonddiensten, van 14.30 uur tot 22.30 uur, bij voorkeur vast of tweewekelijks op zondagavond. Eens in de twee weken heb je late dienst van 16 tot 0.00 uur. Onze avonddiensten worden voor de helft van de week vanuit huis en voor de andere helft op onze centrale redactie in Amsterdam gedraaid.

Wat wij in huis willen halen

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die ervaring hebben met eindredactie bij een dagblad of tijdschrift. Jij hebt grote belangstelling voor regiojournalistiek en bij voorkeur ook kennis van (een deel van) onze regio’s in Noord- en Zuid-Holland. Jij bent niet bang om opbouwende feedback te geven en te krijgen: je stelt alles in het werk om een zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijke tekst voor te schotelen aan onze lezers. Je bent creatief, flexibel, durft zelfstandig beslissingen te nemen en kan goed samenwerken in een collegiaal team. Kennis van of visie op vormgeving is een pre.

Dit hebben wij voor jou in huis

Naast een bruto maandsalaris tussen €3.000 en €4.500 euro op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed uit te uitvoeren. Daaronder zijn inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

Lees ook:

Audiohuis lanceert podcastreeks Vroeger vs Nu met comedian Fleur Overgaag

29-02-2024 | 17:53:00
Op maandag 4 maart lanceren Audiohuis en Fleur Overgaag de podcastserie Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag. Daarin neemt Fleur Overgaag luistereaars samen met haar gasten mee op een tijdreis in de wereld van opgroeien

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar: Business Development Manager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Concepter & Designer

28-02-2024 | 10:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Concepter & Designer-Fulltime/Parttime

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.