Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur De Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Eindredacteur De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dicht bij de lezer, online en op papier. Volg je het nieuws op de voet? Dan is dit je kans om te werken bij het meest spraakmakende mediabedrijf van Nederland. Wij zetten onze deuren open voor een Eindredacteur Telegraaf.nl

Wat ga je doen?

Als Eindredacteur Telegraaf.nl heb je een cruciale rol in het presenteren van hoogwaardige nieuwscontent aan ons online publiek. Jij stelt onze digitale voorpagina samen: dit betekent dat jij niet alleen het algemene nieuws volgt, maar ook diverse andere onderwerpen zoals sport en entertainment. Je creëert een gevarieerd nieuwsaanbod voor onze website door verhalen van eigen journalisten, freelancers en persbureaus te combineren. Keuzes maak je op basis van journalistieke principes, waarbij je op verschillende manieren ondersteund wordt met data. Met scherpe koppen en teksten weet jij de essentie van een verhaal samen te vatten en er de aandacht mee te trekken. Je spart met collega’s over hoe teksten en beeld nog beter kunnen en voert eindredactie uit over de teksten. Daarnaast stel je ook onze nieuwsbrieven samen die we verspreid over de dag versturen. 

Een veelzijdige rol dus in het kloppende hart van onze nieuwsredactie. We volgen het nieuws 24/7, dus dat betekent dat er ook een beroep op je wordt gedaan in de avonduren en weekenden.

Wat wij in huis willen halen

Wij zoeken een eindredacteur met een feilloos taalgevoel die gek is op nieuws. Je werkt snel en punctueel, bent stressbestendig en weet goed met deadlines om te gaan. Je verzint creatieve invalshoeken en levert input voor spraakmakende verhalen. Je bent resultaatgericht en maakt onze producties nog beter. Wij denken dat een aantal jaar relevante werkervaring je daarbij gaat helpen. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.   

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.033,- tot ongeveer € 5.300, - op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop en iPhone. Je ontvangt een reiskostenvergoeding waarbij je kunt kiezen tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en crossmediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en we nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

04-04-2024 | 09:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Designer

04-04-2024 | 09:38:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Product Designer -Fulltime/Parttime

DutchMedia Podcast gaat verder bij Audiohuis

03-04-2024 | 13:59:00
Vanaf 1 april 2024 gaat DutchMedia podcast verder in een samenwerking met Audiohuis. Taco Jelgersma en David de Jong maken deze tweewekelijkse podcast waarin zij ingaan op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief