[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Eindredacteur -Parttime

De regionale dagbladen van Mediahuis zijn een nauwe samenwerking tussen vijf regionale titels: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant. Gezamenlijk zijn zij goed voor 165.000 abonnees. Dat aantal groeit digitaal. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat doen we vanuit de centrale redactie in Amsterdam en daarnaast tien regiokantoren in Noord- en Zuid-Holland en met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou.

Dit ga je doen

Als eindredacteur/vormgever heb je een dynamische baan in een leuk en hecht team. Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving (aan de hand van templates) en de eindredactie van een of twee van onze twaalf regiokaternen en je wordt ook ingezet voor het eerste katern, met daarin het regio-overstijgend nieuws uit binnen- en buitenland. Je werkt wekelijks drie avonddiensten, van ongeveer 14:30 tot 22:30, bij voorkeur vast of tweewekelijks op zondagavond. Onze avonddiensten worden voor de helft van de week vanuit huis en voor de andere helft op onze centrale redactie in Amsterdam gedraaid.

Dit neem je mee

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die ervaring hebben met eindredactie bij een dagblad of tijdschrift. Jij hebt grote belangstelling voor regiojournalistiek en bij voorkeur ook kennis van (een deel van) onze regio’s in Noord- en Zuid-Holland. Jij bent niet bang om opbouwende feedback te geven en te krijgen: je stelt alles in het werk om een zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk voor te schotelen aan onze lezers. Je bent creatief, flexibel, durft zelfstandig beslissingen te nemen en kan goed samenwerken in een collegiaal team. Kennis van of visie op vormgeving is een pre.

Dit hebben we voor jour in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en crossmediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris tussen €3000 en €4500 op basis van een fulltime werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed uit te voeren. Daaronder zijn inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur een gedeelte van je werkweek vanuit huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 17 april tegemoet. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! 

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

24-05-2024 | 09:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Learning & Development Coördinator -Parttime/fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur

24-05-2024 | 09:19:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur -Fulltime/Parttime

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.