Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Sportcamjo vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Sportcamjo

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Freelance Sportcamjo - De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier, maar ook digitaal door middel van video. Dagelijks produceren en publiceren wij video’s op Telegraaf.nl, YouTube, Telesport, Prive en De Financiële Telegraaf. Wil jij aan de slag bij een groot landelijk nieuwsmerk en heb je affiniteit met video? Dan is dit je kans! Wij openen nu namelijk onze deuren voor een Freelance Sportcamjo.

Wat ga je doen als Sportcamjo?

Als camjo voor Telesport ben je verantwoordelijk voor de gezichtsbepalende video’s die op Telegraaf.nl en onze social kanalen verschijnen. We zoeken een camjo die zelfstandig Telesport kan vertegenwoordigen bij grote sportwedstrijden. Een camjo die sporters kan interviewen en samenwerkt met Telesport-verslaggevers, zoals Valentijn Driessen en Mike Verweij. Je doet zelf research voor sport-items en komt met goede invalshoeken. Je draait en monteert zelfstandig.

Wat wij in huis willen halen

Je bent sportminded, een teamplayer en daarbij communicatief sterk, sociaal vaardig, enthousiast en flexibel. Je hebt ervaring met het draaien van sportreportages en hebt parate kennis van sporten als voetbal en Formule 1. Ervaring met Adobe Première is een pre.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als één van de grootste Nederlandse mediabedrijven bieden wij jou een inspirerende en dynamische freelanceopdracht in het hart van al het sportnieuws en bij de meest besproken krant van Nederland. En verder o.a.

  •  Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek op het veld, in de baan en langs het circuit voor c.a 1 dag per week.
  • Een freelance overeenkomst voor in eerste instantie een periode van 6 maanden waarbij we vanwege onze wissel- en weekenddiensten zoeken naar wat flexibiliteit in je agenda.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw opdracht nóg leuker maken.  

 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

Lees ook:

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

[DutchMedia Podcast]: NPO Start, Canal+, Telegraaf TV en wat is een open net?

22-11-2023 | 18:50:00
David de Jong en Taco Jelgersma maken DutchMedia Podcast. In deze podcast gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.