[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Sportcamjo

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Sportcamjo

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Freelance Sportcamjo - De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier, maar ook digitaal door middel van video. Dagelijks produceren en publiceren wij video’s op Telegraaf.nl, YouTube, Telesport, Prive en De Financiële Telegraaf. Wil jij aan de slag bij een groot landelijk nieuwsmerk en heb je affiniteit met video? Dan is dit je kans! Wij openen nu namelijk onze deuren voor een Freelance Sportcamjo.

Wat ga je doen als Sportcamjo?

Als camjo voor Telesport ben je verantwoordelijk voor de gezichtsbepalende video’s die op Telegraaf.nl en onze social kanalen verschijnen. We zoeken een camjo die zelfstandig Telesport kan vertegenwoordigen bij grote sportwedstrijden. Een camjo die sporters kan interviewen en samenwerkt met Telesport-verslaggevers, zoals Valentijn Driessen en Mike Verweij. Je doet zelf research voor sport-items en komt met goede invalshoeken. Je draait en monteert zelfstandig.

Wat wij in huis willen halen

Je bent sportminded, een teamplayer en daarbij communicatief sterk, sociaal vaardig, enthousiast en flexibel. Je hebt ervaring met het draaien van sportreportages en hebt parate kennis van sporten als voetbal en Formule 1. Ervaring met Adobe Première is een pre.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als één van de grootste Nederlandse mediabedrijven bieden wij jou een inspirerende en dynamische freelanceopdracht in het hart van al het sportnieuws en bij de meest besproken krant van Nederland. En verder o.a.

  •  Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek op het veld, in de baan en langs het circuit voor c.a 1 dag per week.
  • Een freelance overeenkomst voor in eerste instantie een periode van 6 maanden waarbij we vanwege onze wissel- en weekenddiensten zoeken naar wat flexibiliteit in je agenda.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw opdracht nóg leuker maken.  

 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.