[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Verslaggever - Rotterdam

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Verslaggever - Rotterdam

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Freelance Verslaggever - Rotterdam

De Telegraaf, opgericht in 1893, is vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste mediamerken in Nederland en een instituut in het medialandschap. We bereiken ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking via papier en digitaal. Doen we dat morgen misschien met jou in huis? Onze deuren staan namelijk open voor een freelance verslaggever voor de Rotterdamse redactie.

Wat ga je doen als freelance journalist?

De Telegraaf bepaalt het gesprek en durft een duidelijke mening te hebben. In onze missie om 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland en achtergrondverhalen over actualiteiten te brengen, help jij ons straks om de Rotterdamse/Haagse regiopagina te vullen met artikelen, nieuwsberichten en langere nieuwsverhalen. Dit doe je in heldere taal, dichtbij de lezer. Je geeft duiding aan de gemeentepolitiek en volgt de actualiteiten in de regio Rotterdam op de voet. Net als wij schrijf je graag mooie, menselijke (achtergrond)verhalen.

Naast het werk voor de regiopagina (die verschijnt van dinsdag tot en met vrijdag), kun je als freelancer uiteraard ook verhalen aandragen bij de diverse (deel)redacties van De Telegraaf. Qua werkterrein kunnen we je grofweg vinden van Hoek van Holland tot Gorinchem, maar ook op de Zuid-Hollandse eilanden.

Wat willen wij in huis halen?

Werken bij De Telegraaf betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: samenwerken, innovatief, klantgericht en integer. Daarnaast heb je een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting journalistiek/communicatie, en breng je uitgebreide relevante journalistieke ervaring mee. Het is even belangrijk dat jij de weg weet in de Rotterdamse regio. Verder beheers je meerdere talen en kun je zowel met nieuws als met analytische verhalen uit de voeten. Je houdt van werken onder grote tijdsdruk, bent stressbestendig, opgewekt, collegiaal en een echte volhouder, want je komt nooit thuis zonder verhaal. Je bent daarnaast van maandag tot en met donderdag beschikbaar.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een, inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt, ook als je hier op freelance basis verblijft. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Is dit toch niet jouw opdracht? Via LinkedIn en het freelance platform Jellow houden wij je graag op de hoogte van alle tijdelijke opdrachten binnen ons huis! Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-41367473) of app dan met Jette. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.