[Vacatures] Mediahuis zoekt een Frontend Developer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Frontend Developer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Frontend Developer

Wij zijn er voor een breed scala aan (online) titels, met onder andere de platformen Dumpert, Metronieuws, Autovisie, Manners, Famme, WANT, Culy en meer. Wij bereiken een brede selectie doelgroepen in Nederland. Onze ambitie is om een belangrijke Europese mediaspeler te worden. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een Frontend Developer om samen onze digitale platformen nog meer kracht bij te zetten.

Wat ga je doen als frontend developer

Bij Dumpert hebben wij grootse plannen. Wij zijn bij de tijd en bijdehand, wij bieden de meest lollige en opmerkelijke content uit alle uithoeken van het internet. Altijd spraakmakend. Altijd virale potentie. Het platform is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Maar wij kijken verder en blijven ambitieus, als innovatief mediabedrijf denken wij steeds een stapje verder over de volgende features, die wij kunnen verbeteren en toevoegen. Als onze nieuwe developer houd jij je bezig met het implementeren van nieuwe features en natuurlijk met het design en UI/UX van onze website.

Je komt bij ons in een internationale en agile werkend team, wat bestaat uit 1 lead en 7 developers. Een ding is zeker, bij ons ben je als developer altijd in beweging. Niet alleen met de doorontwikkeling, maar zeer zeker ook met prachtige projecten. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van Dumpert met bijvoorbeeld gamificatie en AI.

Wat wij in huis willen halen

Je CV is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan het hechten. Minstens even belangrijk is dat je een voorstander bent van de Agile filosofie en goede, open, communicatieve vaardigheden hebt. We geloven dat je succesvol kunt zijn binnen deze functie als je minimaal 5 jaar werkervaring meebrengt in React en UX/UI en ervaring hebt met werken in high-traffic omgevingen.

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris, dat ligt tussen €3.370,- tot ongeveer €5.100,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, daaronder zijn een laptop en iPhone inbegrepen. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich, net als onze autonome en cross mediale merken, kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. Wij zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Wij willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en wij nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report Cannes 2024] Rien van Beemen (Mediahuis): Lokale bestedingen zijn cruciaal

19-06-2024 | 14:36:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner subscriptions

18-06-2024 | 08:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Product Owner subscriptions

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.