Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Frontend Developer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Frontend Developer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Frontend Developer

Wij zijn er voor een breed scala aan (online) titels, met onder andere de platformen Dumpert, Metronieuws, Autovisie, Manners, Famme, WANT, Culy en meer. Wij bereiken een brede selectie doelgroepen in Nederland. Onze ambitie is om een belangrijke Europese mediaspeler te worden. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een Frontend Developer om samen onze digitale platformen nog meer kracht bij te zetten.

Wat ga je doen als frontend developer

Bij Dumpert hebben wij grootse plannen. Wij zijn bij de tijd en bijdehand, wij bieden de meest lollige en opmerkelijke content uit alle uithoeken van het internet. Altijd spraakmakend. Altijd virale potentie. Het platform is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Maar wij kijken verder en blijven ambitieus, als innovatief mediabedrijf denken wij steeds een stapje verder over de volgende features, die wij kunnen verbeteren en toevoegen. Als onze nieuwe developer houd jij je bezig met het implementeren van nieuwe features en natuurlijk met het design en UI/UX van onze website.

Je komt bij ons in een internationale en agile werkend team, wat bestaat uit 1 lead en 7 developers. Een ding is zeker, bij ons ben je als developer altijd in beweging. Niet alleen met de doorontwikkeling, maar zeer zeker ook met prachtige projecten. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van Dumpert met bijvoorbeeld gamificatie en AI.

Wat wij in huis willen halen

Je CV is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan het hechten. Minstens even belangrijk is dat je een voorstander bent van de Agile filosofie en goede, open, communicatieve vaardigheden hebt. We geloven dat je succesvol kunt zijn binnen deze functie als je minimaal 5 jaar werkervaring meebrengt in React en UX/UI en ervaring hebt met werken in high-traffic omgevingen.

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris, dat ligt tussen €3.370,- tot ongeveer €5.100,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, daaronder zijn een laptop en iPhone inbegrepen. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich, net als onze autonome en cross mediale merken, kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. Wij zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Wij willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en wij nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Consultant

28-09-2023 | 09:47:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Digital Consultant

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Lifestyle Journalist

28-09-2023 | 09:30:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Online Lifestyle Journalist

[Interview] Rien van Beemen (Mediahuis): Wij zijn er voor onderscheidende journalistiek

28-09-2023 | 00:00:00
Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland, is genomineerd voor de titel van Crossmediapersoon van het jaar bij de Cross Media Awards. We spreken hem over de laatste ontwikkelingen en crossmedialiteit bij Mediahuis Nederland

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech Verslaggever

21-09-2023 | 09:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Tech Verslaggever

Mediahuis investeert in recruitmenttechnologiebedrijf CareerFairy

19-09-2023 | 09:49:46
CareerFairy koppelt studenten en afgestudeerden van Europese universiteiten aan bedrijven die dit jonge potentieel willen bereiken

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.