[Vacatures] Mediahuis zoekt een Functioneel Beheerder

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Functioneel Beheerder

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Functioneel Beheerder

Wij zijn Mediahuis, een Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. Onafhankelijke nieuwsmerken en betrouwbare journalistiek vormen het hart van onze organisatie. En dat binnen een medialandschap dat razendsnel aan het digitaliseren is. Digitalisering die nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt maar wat ons ook voor enorme uitdagingen stelt. Omdat wij graag in de voorhoede van deze evolutie spelen hebben wij in juni van 2020 onze Technology en Product Studio gelanceerd. Een plek waar we onze krachtige technologieën bundelen en waarmee wij onze digitale transformatie succesvol kunnen versnellen. Doen wij dat straks ook met jou als onze functioneel applicatiebeheerder in huis?  

Wat ga je doen? 

Als functioneel applicatiebeheerder vorm je samen met 16 collega’s het team gerelateerd aan het abonnementensysteem van ons Oplage en Distributielandschap. Dit landschap kent vele schakels waar je dagelijks op een toegankelijke manier door de applicatie en processen moet kunnen navigeren. Denk hierbij aan meer dan een half miljoen klanten/abonnees die via deze systemen eenvoudig zaken als vakanties of adreswijzigingen willen doorgeven. Samen met het team werk je mee aan het oplossen van problemen en/of beantwoorden van vragen die binnenkomen betreffende de werking en inrichting van de systemen. Je biedt ondersteuning aan interne collega’s d.m.v. het inventariseren van wensen en behoeften en slaagt erin deze te vertalen naar concrete oplossingen. Wat het probleem of de vraag ook is, jij en je collega’s hebben het antwoord of doen er alles aan om daar zo snel mogelijk aan te komen. Aan jou de uitdaging om de complexiteit telkens te doorgronden. En dat op een duurzame manier. De issues van vandaag moeten niet de zorgen van morgen worden.  

Over de (werk)plek

We schreven het al eerder. Als functioneel applicatiebeheerder oplage en distributie kom je te werken binnen ons internationaal opererende Technology en Product Studio. Een plek waar dagelijks gewerkt wordt aan krachtige technologieën en de digitalisering van onze merken. Iets waarvoor we meer dan 400 medewerkers in huis hebben variërend van o.a. business analisten, software testers, data scientists, developers, system engineers, functional application specialisten, architecten, project managers tot agile coaches. Met flexibele werktijden, inspirerende werkplekken, ruime thuiswerkmogelijkheden en vanuit een informele sfeer. Zelfs de CEO mag je bij de voornaam noemen, gewoon Peter dus. 

Dit neem je mee naar binnen 

In onze zoektocht naar de sleutels tot succes te vinden versterken wij ons voor deze functie graag met iemand die al een goed track-record heeft als het gaat om functioneel applicatie beheer. Je hebt een agile-, open mindset, communiceert transparant en gelooft in het positieve effect van samenwerking. Je durft initiatief te nemen en zet kwaliteit op de eerste plaats. Je affiniteit met bedrijfsprocessen is overduidelijk aanwezig en je komt maximaal tot je recht op het moment dat taken op het vlak van support, analyse, configuratie en testing door elkaar lopen. Eventuele financiële voorkennis is een pré. Dat je kan evolueren richting o.a. project management of business analyse zie je als een opportuniteit. Kortom, iemand die minimaal 3-5 jaar ervaring heeft binnen een soortgelijke functie. 

Dit hebben wij voor jou in huis  

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.   

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3000 en maximaal € 4800 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt. Daarnaast krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.   

Kom binnen!     

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl 

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

Audiohuis met de Kiescast over de EU-verkiezingen

08-05-2024 | 16:16:05
Audiohuis en vijf vrienden zijn gestart met een reeks korte podcasts over de Europese verkiezingen

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.