Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een HR Business Partner (Radio) vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een HR Business Partner (Radio)

Mediahuis is per direct op zoek naar:

HR Business Partner (Radio)

In onze groei naar het sterkste mediabedrijf van Nederland hebben wij ons radioportfolio, bestaande uit de radiozenders Sublime en de digitale DAB+ radiozender Nostalgie, uitgebreid met de radiozenders 100% NL, SLAM!, Sunlite en Radio Veronica. Nadat we in juli van dit jaar twee FM-kavels hebben verworven via de veiling van landelijke commerciële radiofrequenties, was het tijd voor de volgende en logische stap: het samenvoegen van al onze radioactiviteiten in een nieuwe organisatie, Mediahuis Radio. Wil jij ons team versterken als HR Business Partner? Laat van je horen!

Dit ga je doen

Met de oprichting van Mediahuis Radio betreden we een nieuwe fase waarin we bouwen aan de toekomst van onze organisatie. Dit vereist de juiste begeleiding en vernuftige initiatieven, gezien de groeiende teams, interne mobiliteit en de komst van nieuw talent. We hebben inmiddels te maken met vijf generaties werknemers en een breed scala aan sterke merken met elk hun eigen cultuur en identiteit. In samenwerking met jouw business (waaronder Radio) en de bijbehorende managementteams weet je de juiste (HR) thema’s en onderwerpen op de agenda te krijgen, strategische keuzes te maken en deze tot wasdom te laten komen in nieuw beleid. Hierbij balanceer je voortdurend tussen enerzijds de business en anderzijds de HR-realiteit.

Als HR Business Partner richt je je niet alleen op de dag van morgen, maar vooral op de toekomst want vooruitzien is een belangrijke sleutel tot succes. Je bent intensief betrokken als sparringpartner, beantwoordt vragen over wat teams nodig hebben om succesvol te zijn, en implementeert samen met de verschillende HR-experts continu verbeteringen.

Verder:

  • Werk je samen met de verschillende managementteams aan ambitieuze, maar realistische HR-doelen.
  • Ben je de drijvende kracht en eigenaar als het gaat om verschillende HR-onderwerpen op de agenda van jouw MT’s.
  • Signaleer en werk je aan de behoeften van de business, om deze samen met jouw 18 HR-collega's te gebruiken als basis voor nieuw beleid of aanpassingen in bestaande processen.

 

Dit neem je mee

We zoeken een HR-professional met minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een duidelijke affiniteit met people development. Je hebt bewezen dat je strategische HR-thema's kunt vertalen naar effectief advies en voelt je stakeholders moeiteloos aan. Innovatie geeft jou energie en je schakelt gemakkelijk tussen de rollen van strateeg en aanjager. Je werkt en denkt op HBO/WO-niveau, beschikt over indrukwekkende coachende vaardigheden en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor deze uitdaging, waarbij je twee dagen in Naarden werkt en de overige uren verdeelt tussen Amsterdam en je eigen thuisbasis.

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij een inspirerende en internationale werkomgeving. We zijn de thuisbasis van diverse autonome en crossmediale mediamerken. Diversiteit omarmen we en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen werken we open en respectvol samen. Onze cultuur biedt ruimte voor nieuwe ideeën en bewegingsvrijheid. Je talent wordt gezien en gewaardeerd, en je krijgt net zoveel energie als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris tussen €4200,- en €6000,- op basis van een 40-urige werkweek, ontvang je de benodigde instrumenten zoals een laptop en iPhone. Dankzij onze hybride werkcultuur kun je een deel van je werkweek vanuit huis werken, met een vergoeding voor thuiswerkdagen. Voor kantoordagen ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding. Ons ruime eigen parkeerterrein biedt plek voor auto's, met of zonder stekker. Als nieuwe collega heb je onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, zeg maar onze binnenhuisuniversiteit, en bouw je aan je mogelijkheden voor later via ons eigen Mediahuis Pensioenfonds.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief