Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Junior) Business Controller vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Junior) Business Controller

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

(Junior) Business Controller

We groeien hier bij Mediahuis. En daar zijn we best trots op. Als thuisbasis van invloedrijke mediamerken brengen zijn we inmiddels gegroeid naar een Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. Bij dat groeien hoort natuurlijk een gezonde en gecontroleerde financiële huishouding. Daarom versterken wij ons hier graag met een (junior) business controller op wie we kunnen rekenen.

Wat ga je doen als (junior) business controller?

Als onze nieuwe financiële collega vorm je samen met onze senior business controller het financiële fundament onder onze drukkerij, distributie organisatie en landelijke en regionale redacties. Je bent onze spil in het web rondom de begrotingscyclus, inclusief de periodieke forecasting en begeleid de business. Soms door het geven magnifieke management informatie, soms door het geven van gevraagd en ongevraagd advies, maar altijd op basis van betrouwbare cijfers en met een focus op toekomstig bestendige en duurzame inrichting.

Het zijn jouw analyses die bijdragen aan onze besluitvorming en de evaluaties van meerdere business cases. Met oog voor trends en ontwikkelingen weet je ons controle framework mee te laten groeien met onze bewegingen binnen het dynamische medialandschap. We kunnen daarbij altijd rekenen op jouw waardevolle bedragen en input in één of meerdere projecten.

Wat wij in huis willen halen

Is iemand die de eerste stappen in de financiële wereld al heeft gezet. Als business controller of in een soortgelijke functie. Jij bent als geen ander in staat om complexe financiële data te destilleren tot kraakheldere cijfers en opportuniteiten. Met oog voor kwaliteit en waar gevraagd flexibiliteit ben je net als ons graag continue op zoek naar verbeterkansen. En omdat je niet alleen de Nederlandse taal maar ook Engelse taal beheerst kun je binnen deze functie gemakkelijk internationaal bewegen.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 3717,02 en maximaal € 5554,26 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.